Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera - salvete i drugi papiri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera - salvete i drugi papiri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 23>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:21
Uuuuuu, Izzy likes this mucho mucho... smile89(Edit: mislim da sam se nadisala malo previše laka...)
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:28
...ma, ni ja nisam posve svoja, prava sniferica smile89 (mada ovaj lak uopće ne smrdi Wink ) ... hvala ti draga
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:44
smile227mislim da bi ti i sami kinezi pozavidjeli kako si ti to zrihtala
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:52

maloprije sam napisal post i gle nema ga....Ermm

draga ovo je jako lijeposmile72.......baš kao da je netom stiglo iz kine........ne ove sadašnje proizvođačko.potrošačke,nego iz one daleke,tradicionalne kine.....a laka nikad previšeWinkLOL
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 13:52
uuu, Primavera, baš je dobra kutijica, sviđa mi se kaligrafski natpis i stvarno djeluje made in china, ali ne u današnja,
nego u pradavna vremena kad su kineski porculan i razne azijske rukotvorine bili kvalitetni i cijenjeni Thumbs%20Up
(edit: riječi mi moje, nisam vidjela da je mare napisala skoro što i ja LOL)

Ja sam u totalnoj sakura maniji trenutno tako da bi sve okitila trešnjinim cvjetićima u svim tehnikama pa mi se dopada i ova varijanta s kutijice...
(jesi vidjela novo pakiranje kraševih griotta?! oduševilo me Shocked)
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 15:14
primavera kutijica je savršena!Svaki put kad okrenem tvoju stranicu znam da ću zateči nešto novo,jedinstveno,predivno ...
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:10
...djevojke moje File, Mare, Kami, Slavice... puno, puno, puno vam hvala svima jedan zajednički zagrljaj i pusice skupni%20hug smile79

...drage moje, samo jedna mala sitnica... kutijica je ovaj puta ipak nadahnuta japanskom a ne kineskom kulturom, i simboli su japansko pismo, ali kak je i ono nastalo na temeljima starokineskog, to i nema neke veze Wink 

... griotte kažeš draga Kami, mmmm, morat ću ih potražiti, nisam to još vidla, a inače obožavam griotte  
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:27

kutijica je savršena Smile

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:30
...a kad smo već kod Japana, još jedna sitnica, radjena kao poklon mojoj predragoj prijateljici, obožavateljici pisane riječi i svega japanskog, ali i kineskog ...

...bookmark Gejša...dva kartončića sljepljena, obojana akrilom svijetle boje, s jedne strane japanski simboli za koje pojma nemam kaj znače, kupila takav rižin papir, a s druge strane isto rižin papir, prekrasna gejša... rupicu izrezala skalpelom, zamaskirala onim (hihihi) kineskim novčićima kaj ih ima u hobby dućanima, od crvenog konca za vezenje napravila visilicu, provukla i gotovo...

...a bookmark je baš fino išao uz knjigicu koju sam joj kupila, po preporuci naše Prile, "Sniježnica i tajna lepeza"... hvala ti još jednom draga Prila
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 19:31
...hvala ti drago More od srca smile78
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 20:02
jao, jao, danas sve neke prekrasne stvari, a ja ne znam ni A ni Be.
dio dana imam trening kako se ne navuči na glupe priče i suzdržati se komentara.... izgleda da sam se dobro istrenirala pa sad ne mogu komentirati ni ovu divotu...
ali slika (u ovom slučaju smajlić) neka govori u moje ime  
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 20:41
Elegantan, fensi istocnjacki stih, bravo smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 14:09
Kako ja ovo još nisam iskomentirala???

Sinoć sam nešto pokušavala raditi i znaš da sam i ja imala "japansku" salvetu u ruci. Djeluješ dosta zarazno na mene.Smile
I kutijica i visilica ....savršeno!!!smile141
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 16:56
Naravno da sam pala na dupe od kutijice Wink... ali mene kao velikog ljubitelja knjiga (koje su na kraju i razlog sto me nema na forumu danima) je bookmarker "zaista i nadasve" (kaze moj necak) oooodusevio smile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 18:44
Knjigu"Sniježnica i tajna lepeza" sam pročitala, bookmarker uz nju-krasan i baš joj paše, a knjigu kada pročitate - onda ste sretni što niste rođeni tamo...Kutijice isto prelijepe, majstorica si nema što...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 18:55
kutijica,bookmark,savršeno draga primice smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 19:42
prekrasno ukomponiran poklon!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 11:15
Sayonara,preprekrasno!!! smile124
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 13:28
@Anastazija draga, i ja imam faze kad ne znam kaj bi rekla, već sam posjet mojoj galeriji velika je čast i hvala ti na tome

@draga Biljana, puno ti hvala

@Proljeće moje drago, samo kreni, jedva čekam tvoje slikice, hvala ti od srca

@Lluvia draga, "zaista i nadasve" ti hvala, puse nećaku i tebi 

@draga Sanjam, hvala ti puno ...i da, sreća da nismo tada i tamo rođene

@draga naša Rose, hvala ti od srca

@draga Anđelka, hvala ti puno

@Maslinice draga, sayonara Bow%20To%20Each%20Other
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:25
smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.