maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 54> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masline u tvojoj izvedbi,nešto neopisivo dobro
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
prekrasno..koliko god imaš radova s motivom maslina nanovo osvajaju .. ;) a srćeka su baš guba..plava pogotovo ;)
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Tvoje masline na 100 načina meni nikad ne mogu dosadit, i kao što je natko napisao, isti motiv, a uvik na neki zanimljiv način...ma obožavam tvoje radove!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas slatko.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Biljana 059-
![]() mare-nostrum-ovaj pobjednički pehar u potpisu daje još veću važnost tvom komentaru
![]() file-hvala,rijetko radim shabby,skoro nikad,sad mi je baš nekako pasao
lluvia-da,kad imam više predmeta s istim motivom ,koristim to za zanimljivu fotografiju
maslinik-"vočnjak maslina"kao šljivik,nije loše ni za naziv rada
Dorina-sebi nisam nikad dosadna,bojim se samo da sam vama
Sarita,sanjam,OTOK,hvala vam
![]() mima 051 -mislim da nemam više tu salvetu,ako nađem slučajno,javim na pp
Felina-i služit će kao ukras i biti u upotrebi u mojoj staroj kući
anastazija-joj,i ja ih volim grickati koliko ih volim i upotrebljavati kao motiv.Bavim se i konzerviranjem maslina na starinski način a pravim i ulje.
danci-ka-
nada-m - hvala vam drage moje
bila bih opširnija u zahvali za vaše pohvale al bacilo me u krevet,il slabija gripa il jača viroza,uglavnom-koma.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tvoje ime govori o plemenitoj biljci toplog podneblja ,a motivi na tvojim radovima to podupiru.Samo topla osoba može iskazati svu raskoš masline
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i mene je mučilo kako svaki put sa istim motivom uspijevaš napraviti nešto novo i originalno, a prije svega prekrasno.... onda sam shvatila da kako ti radiš sa motivom maslina tako ih ja jedem, svaku novu tako studiozno proučavam dok ne odlučim s koje strane bi je gricnula. i svaki put me začara taj okus... kao i tvoji radovi....
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivna DJELA. Meni bi ih bilo žao staviti u svkodnevnu upotrebu . Služila bi mi kao umjetničke slike. Svaka čast!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
kako bi ja mogla doći do ovog prekrasnog plavog uzorka rožica
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno treba imati mašte pa motiv maslina napraviti na milijun načina i nikada se ne ponoviti
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...danas sve neki lijepi radovi, bila sam kod anastazije maloprije i oduševila se njenim podlošcima a sada kod tebe ova lijepa tacna i svjećnjaci...masline na tisuću načina i svaki put uspješno...krasno maslino...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divim se tvojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno maslina, uvijek se divim kojim žarom ti radiš i ukrašavaš s maslinama
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jos jedan u nizu tvojih prekrasnih maslinika (jel se tako kaze? ako ne, nemoj mi zamjerit, ja sam Slavonka
![]() Kad sam ga prvi put pogledala, nesto mi je "zasmetalo" ali uopce nisam kuzila sta... sve dok nisam procitala Anđelkin komentar... o covjece.. pa ti si to tak oposlozila kao da je odraz u ogledalu... kako fenomenalno... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maslina draga ja sam tvoj fan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slavica o8,Primavera,anđelka,ja sam vjerna maslinama a vama hvala što redovno navraćate da ih vidite i komentirate
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uvijek vjerna maslinama, krasno! ova boca na tacni kao da ostavlja odsjaj u ogledalu, sjajna ideja, a tacna mi je posebno dobra!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |