InoxCimina kućica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 28> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam se javljala dugo ali sam redovito zalazila u ovaj kutak.Sve pohvale Inox na pečenjari, baš po mojo mjeri
![]() Nego, Inox moram nešto primjetiti, čemu šutnja u ovom kutku ili je to samo zatišje pred buru i proljeće ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Halo ljudi evo me k vama. MM i ja pomono sve pregledali i zaključili da se to ne može na slikama doživjeti, moramo doći lično. Mislim da ćemo neko forumaško okupljanje po sistemu "dođi i donesi" morati održati u vašem raju na zemlji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Konteso,što se tiće materijala koje primjenjujemo pri uređenju, zbilja nastojimo da budu prirodni, jer ne želimo varati ni sebe i ni prirodu.
Pripazi malo na svog Florijana, da ga slučajno naši patuljci, koje Ti je Cimi poslala u Tvoj vrt, ne nauče kakvim fakinarijama. Drago mi je da si dobro prepoznala tu crtu koja se, kako kažeš, pojavila i kod Tebe. Vrijedi ju slijediti, vjeruj mi. Grad, kakvim je postao naš,( mislim na Tvoj i moj nekadašnji Zagreb) baca malo senzibilnije ljude iz ravnoteže i htjeli to oni ili ne, mijenja ih i prilagođuje ih svojim bezdušnim, beskrupuloznim potrebama. Otkrijemo li i prepoznamo to na vrijeme, imamo šanse da se sačuvamo kao ljudi, i ne postanemo gradski klonovi, roboti, koji neprestano marširaju na relaciji dom-posao-dom. Što bliži i što duži kontakt sa prirodom vraća nam narušenu duhovnu i inu ravnotežu. Ljudima, koji su odrasli sa prirodom, je to normalno, ali nama urbanima je to posebno doživljavanje ili bolje reči oživljavanje. Nakon bijega iz grada u naručje prirode regeneracija je stvarno začuđujuća. To se ne smije propustiti. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Nije to, Ivna, nikakav poseban poduhvat i nije potrebna posebna odvažnost, samo definitivna odluka. Ti i Tm napravit ćete si pečenjaru, jer ju želite i iz nje će se širit miomirisi, kladim se, najkasnije do početka ljeta.
Draga mi je pohvala naše pečenjare, a prije Tvoje definitivne odluke o vrsti pečenjare i njezinim detaljima, evo par linkova, ukoliko ih već i sama nisi pregledala: http://www.heatkit.com/html/bakeoven.htm#Domestic http://www.villagok.dk/brickoven/spring2006/spring2006.html http://www.forum.hr/showthread.php?t=349204&highlight=kamini&page=3 http://www.forum.hr/showthread.php?t=435103&highlight=kamini http://www.forum.hr/showthread.php?t=153410&highlight=kamini Šutnja koju si zapazila u ovom kutku nije bilo, kako kažeš, zatišje pred buru u proljeće, nego tiho vrijeme rezimiranja prije moje odluke o prestanku sudjelovanja na ovom forumu. Neću Tebe ni druge koji će to pročitati, nepotrebno zamarati detaljnijim pojašnjenjem mog razloga, ali kao što sam pri svom predstavljanju na početku mog sudjelovanja u ovom forumu otvoreno napisao osnovne podatke o mojoj malenkosti, tako ću i sada otvoreno priznati da se na kraju, nakon početnog oduševljenja, Cvijet.info (pretežno i izrazito ženski) Forum i ja nismo našli pa je nestalo motiva i inspiracije za dalje. Ovom priliko zahvaljujem svim prethodnim, znanim gošćama InoxCimine kućice, koje su ju posjećivale iza sebe ostavljajući tople riječi, kao i onima neznanima koje su je posjećivale inkognito. Nadam se da će Cimi naći vremena i volje za daljnje održavanje ove teme, a ako ne, admin i pravila znaju šta se radi u tom slučaju. Hvala na dosadašnjem druženju te vam svima i nadalje želim dobru zabavu, koja je i inače u punom cvatu, na ovom forumu. |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dragi Inox, ja naravno poštujem tvoju odluku da nam odeš sa foruma ali sam to pročitala sa iskrenim žaljenjem. Meni je u tvom i Ciminom malom djelu raja bilo prekrasno. Nadam se stvarno da će bar Cimi nastaviti održavati ovu temu na životu iako (oprosti Cimi
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala i Vama i užasno mi je žao
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Žao nam je što odlazite, bili ste prava inspiracija. Upravo sam se sa MM divila vašim detaljima. Prekrasno i starinsko
![]() Komoda me podsjeća na moj dom i mladost, moji roditelji su imali hrastovu komodu i uvijek su mi lijepe ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Inox, žao mi je! Preostaje nam nadati se da će nam Cimi na ovoj temi i dalje prezentirati tvoju kreativnost ...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Dakle, ne znam što bih rekla. Znam da u društvu toliko velikog broja žena nije lako uvijek snalaziti se, ali bome nisam mislila ni da ćeš tako brzo odustati. Pa zar nekakav, barem minimalni daljnji suživot nije nikako moguć? Postoji li bilo što što bismo mogli učiniti, ili ne učiniti, pa da nam ostaneš?
|
|
![]() |
|
Ne Retriver Sara, ne radi se o lakom ili teškom snalaženju, niti o utjecaju toliko velikog broja, jer s time nisam nikada imao problema.
![]() Lp! |
|
|
|
![]() |
|
Pa, sve što mogu reći jest, žao mi je iskreno.
Sretno!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
meni je baš žao
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja moram reći da mi je iskreno žao, ali i ja kao i ostali poštujem tvoju odluku, iako se nadam da ćeš nas ipak ponekad obradovati ponekim samo tebi svojstvenim komentarom...
|
|
![]() |
|
Meni ovaj dio jednostavno nedostaje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
turinka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 7 |
Prekrasno, prekrasno, ja sve to vidim tek sada kada je gotovo, tj.kad se Inox povlači.
A kako bi bilo lijepo da ljudi s mora stave slikice svojih konoba!? I to bih voljela vidjet! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tek sam se učlanila na ovaj forum, i prva dva dana grozničavo pretraživala teme o vrtu, cvijeću, razumljivo, prvi put imam svoj vrt. Onda sam zavirila ovdje, zavirila i...ostala. Zadivio me ovaj razvoj od male kućice do kuće s osobnošću, od puste ledine do malog raja!
A umjetnik je - umjetnik! I kad piše, i kad kuha, i kad od neobičnog oblika drva stvara umjetničke kreacije. Eh da, samo veliki umjetnik može prirodi dodati još više ljepote.. Zamišljam kako bi od sveg ovog "materijala" uistinu trebalo složiti lijepu i korisnu knjigu. Korisnu jer bi mnogima vratila nadu da ih negdje čeka "komadić svijeta" skrojen po njihovoj mjeri i da ga samo treba otkriti. No g. Inox se načitao pohvala ovdje, ali sve su to samo pohvale, samo riječi, a možda bismo mogli nešto više? Podržati ga, pomoći nekim vezama ili financijski da složi takvu knjigu? Forumaši hoćemo li u akciju? A to bi ga možda i vratilo.. ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Za jako puno stvari u životu nikada nije kasno a posebno za lijepr riječi.Ovaj forum sam kako ti kažeš posjećivala inkognito i uživala u preobrazbama Vašeg malog ovozemeljskog raja i pomislila ...eh da mi je malo ovakvog mira.
Povratak ili ne? stvar vlastitog izbora ja samo želim uživati u ovoj ljepoti . pozdrav |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Super ideje, oduševljena sam!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |