Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
............E stvarno ne znam zašto ti ideš na one radionice...........
Ti biš njih mogla štošta naučiti. Kvalitetne izvedbe, uredno , lijepo ,sve u istom stilu da sve lijepo paše kao kompleti......bez daljnjih komentara......... Svejedno se nadam da se vidimo na radionicama! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam rijeci,odusevljena sam.
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga Felina moj prvi postulat je .....Bolje je šutjeti i biti smatran glupim ,nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.Abraham lincoln
vidimo se na još puno tečajeva ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Biljo,pretjeruješ,znam da ti se sve sviđa,bila si malo prije kod mene.gdje ti je jedrenjak,ako se osušio,na sunce s njim ....
|
|
![]() |
|
Sarita,tebe tražim gdje si i ne mogu te pronaći.Hvala što posjećuješ moju galeriju.Javi se da vidim gdje te ima???
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mima hvala na interesovanju,eno me na galeriji "sarita banana upoznavanje "
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mima kad je bio prilog na televiziji imala san punu kucu gostiju,i nitko nije obracao pozornost na tv,i tek pred kraj netko je pogledao prema televiziji i vice mi "kate eno ti salvetiranje"..odmah sam prepoznala da si to ti,i bas san bila tuzna sto sam uspila samo kraj odgledat..moje cestitke na tv prezentaciji i predivnim radovima
![]() |
|
![]() |
|
Ti si kaćo extra talentirana,zašto ,ako smijen diskretno priupitati,sve ono što radiš na malim stvarima,ne primjeniš na velike.Koliki bi pansioni ,uživali uz more sa romantičnim shhabijem.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
stvarno si nepresušan izvor ideja,svaka ti čast,oduševila si me sa poklopcima na pločama a i sve drugo!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni se sviđa ovaj stolić a ova salveta je ovdje savršeno iskorištena. Gledala tvoj prilog na TV..... super nek se zna što sve znamo raditi i pretvoriti u lijepo
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
baš sam mislila da ti je slava udarila u glavu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E,pa drage moje Slavica,Karmen i Anastazija.Zahvaljujući vama crpim ideje u pauzi kada "se ne borim"sa strašnim velikim komodama.Nalazim zadovoljstvo u preuređivanju malih stvari(oni ukrasi za ploče su za moju kćerku kuharicu početnicu).Karmen ....hvala na doista ugodnim riječima .Neskromno ću reći da je svijet malo lijepše i ugodnije mjesto za život ,zahvaljujući osobama poput nas.Anastazija,radova još ima....ali u slijedećem nastavku......Još uvijek ne znam sama stavljati slike .Za to je zadužen moj sin......Mijenjam šmirglanje trokrilnog ormara za tečaj na ovoj vražjoj spravi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mima kroz sve tvoje radove se vidi jako veliki, ili bolje rečeno, iznimni trud.
Ovo što si danas stavila mi je pogodilo ukus, ako smijem izdvojiti-stolić me oduševio, baš mi je s mjerom i u zanimljivim bojama napravljen, kao i ovi poklopci.Odlično! ![]() |
|
![]() |
|
Maredelmare,izniman će trud biti kad se naučim na ovu spravu.Mašta i ideja mi ne nedostaje.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A ja sam veliki stručnjak za ovu spravu...možeš mislit!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ja sam ostala bez teksta, super su ti svi radovi zaista ne mogu izdvojiti niti jedan prelijepi su sviii!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KiKA 56,Umirem od sna .rušim se.Zanima me dali sam dobro shvatila da se javljaš iz BiH,još si mi draža,ako je tako... ja puno putujem.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |