Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Primavera, potrudit cu se da vise oslikavam svoje radove, u kombinaciji sa shaby chic- om, ispadne zgodno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Potpuno se slažem sa Otok. Više vridi da dobiješ nešto što je ručno napravljeno, sa toliko truda i ljubavi nego kad ti netko pošalje slikovnu poruku na mob. koju ima ne znam koliko ljudi.
Primavera, čestitke su zbilja prekrasne. Žabica me posebno oduševila
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera kod tebe uvijek prekrasnih stvari, ali ove čestitke su mi oduševile, žabac je fenomenalan
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...drage moje djevojčice, dobro kaže naša Kaća, niste vi vjetar u leđa, nego pravi uragan koji me nosi i daje volju za nove radove.... hvala vam svima od srca i poimence draga Anđelka, Biljana, Frida, Anastazija, Otok, Nado, Slavice, Maredelmare
![]() @Anastazija, jednostavnije je nego što izgleda, uzela sam dva novčića od 5 lipa, spojila ih onim komadićima obostrano ljepljive spužvaste trake (ima je u hobby dućanima), na taj "kotačić" sam istim komadićima zaljepila žapca kojeg sam prethodno salvetirala na komad kartona, polakirala, a "prugu" po kojoj se žabac vozi izrezala na širinu od 1,2 cm i nakon što sam prvi sloj čestitke uredila kako sam htjela, napisala rukom "sretan rođendan" , zahaklala žapca u "prugu" i sve zaljepila na prvi sloj čestitke također istim 3D spužvastim obostrano ljepljivljim komadićima koje sam na gusto pometala da bude što stabilnije... Naravno, sve su to prije mene smislili Englezi koji su maheri za čestitke, a ja sam jednom davno vidjela negdje na netu taj tutorial i duuuugo me kopkalo da probam nešto slično napraviti...
@draga Otok, ja sam jako sentiš žemska i doista si mi izmamila suze svojim komentarom... prvo zato što je prekrasan, a zatim i zato što je nažalost vrlo istinit, protiv tog otuđenja borim se maltene svakodnevno
![]() @draga Maredelmare, i tu nema nikakve tajne, zdjela je napravljena od običnog paus papira iliti pergament papira kako smo nekad govorili, a tu tehniku pokušavam naučiti jer mi se silno svidjaju rezultati... jednostavno se onom olovkom za embosiranje (olovka slična igli za heklanje, kukičanje, samo ima kuglicu na vrhu) nježno i ustrajno utrljava na mjestu koje želimo da bude ispupčeno, s tim što ispod pausa mora biti ili moos-gumi ili barem oni starinski podlošci za miša (kompjuterskog naravno), a jagodice sam jednostavno nacrtala drvenim bojicama i neke isto izdignula tim komadićima obostrano ljepljive spužvaste trake...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
One japanske stvarčice su mi super, ona "friend" kutija mi je strašno zanimljiva i originalna zbog izbora boja-bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prelijepe čestitke Primavera,preskromna si kad govoriš o svom oslikavanju,dovoljno je da se samo baci pogled na tvoju galeriju i da se odmah vidi o kakvom je potencijalu riječ,i ove čestitke kao i svi tvoji radovi imaju dušu i toplina iz njih zrači!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Potpisujem sve što je napisala OTOK
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko radosti može pružiti ovakva čestitka!
Zamislite razliku kad dobijete nešto ovakvo, čestitku u kojoj je utkano toliko puno truda i ljubavi ili kad mobitelom dobijete bezličnu rođendansku čestitku. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kako dobre čestitke!!!! a žabica je luda totalno, dva puta sam pogledala filmić. fe-no-me-nal-no! neću ni pitati kako si to sa žabom izvela....
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Super su čestitke....Žabac je ludilooo!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
trud i mastovitost uvijek je dobitna kombinacija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
čestitke su super! ova sa pokretnim žapcem me oduševila. Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...malo sam dvojila kuda bi s ovim čestitkama, no kako su ipak papiri u pitanju, a druga je i dobrim dijelom napravljena od elemenata koji su prethodno salvetirani, prikazujem vam ih ovdje...
..rodjendanske čestitke za dvije vodenjačice, svi elementi osim malo salvete i decoupage papira na drugoj su ručni rad, uglavnom moje nevješto crtkanje...
![]() ![]() ...a ova druga ima i pokretnu funkciju, samo stisnite na sredinu slike i pokrenut će se mali filmić kojeg sam uz pomoć moje kćeri sama snimila...
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divan bookmarkić, znaš da je po mom ukusu pa mi sad sline cure....
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
bookmark je taaaaaakooo divan. baš bi mi dobro doša za moju knjigu tj. knige. pročitala sam "carica orhideja" i obavezno ću nabavit nastavak "posljednja carica". za valentinovo sam dobila knjigu "zaljubljena peonija" tako da sada nju čitam.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Bookmarkeri su jako lijepi,pravi istočnjački!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Vratila sam i ponovo pogledala tvoju galeriju malo unatrag , i opet me se jako dojmio vrlo elegantan čajnik , skoro da osjetim miris čaja, a o decentnim kutijama da i ne govorim.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |