Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera - salvete i drugi papiri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera - salvete i drugi papiri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 23>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 20:10
Vratila sam i ponovo pogledala tvoju galeriju malo unatrag , i opet me se jako dojmio vrlo elegantan čajnik , skoro da osjetim miris čaja, a o decentnim kutijama da i ne govorim.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 20:54
Bookmarkeri su jako lijepi,pravi istočnjački!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 00:19
bookmark je taaaaaakooo divan. baš bi mi dobro doša za moju knjigu tj. knige. pročitala sam "carica orhideja" i obavezno ću nabavit nastavak "posljednja carica". za valentinovo sam dobila knjigu "zaljubljena peonija" tako da sada nju čitam.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:25
Divan bookmarkić, znaš da je po mom ukusu pa mi sad sline cure.... smile39
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:41
...hvala vam puno drage moje Danci-ka, Nado, Slavice, More, Izzy    ...drago mi je da vam se i moji izleti u decoupage dopadaju

...drago More, nikad se ne zna...ove gejše znaju biti nemirne Wink ...Inače "Zaljubljena Peonija" je od iste autorice kao i "Sniježnica i tajna lepeza"...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:56
...malo sam dvojila kuda bi s ovim čestitkama, no kako su ipak papiri u pitanju, a druga je i dobrim dijelom napravljena od elemenata koji su prethodno salvetirani, prikazujem vam ih ovdje...

..rodjendanske čestitke za dvije vodenjačice, svi elementi osim malo salvete i decoupage papira na drugoj su ručni rad, uglavnom moje nevješto crtkanje...

...a ova druga ima i pokretnu funkciju, samo stisnite na sredinu slike i pokrenut će se mali filmić kojeg sam uz pomoć moje kćeri sama snimila...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 15:45
čestitke su super! ova sa pokretnim žapcem me oduševila. Prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 15:49
trud i mastovitost uvijek je dobitna kombinacija smile141smile73
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 15:51
Super su čestitke....Žabac je ludilooo!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 18:18
kako dobre čestitke!!!! a žabica je luda totalno, dva puta sam pogledala filmić. fe-no-me-nal-no! neću ni pitati kako si to sa žabom izvela.... 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 18:56
Koliko radosti može pružiti ovakva čestitka!

Zamislite razliku kad dobijete nešto ovakvo, čestitku u kojoj je utkano toliko puno truda i ljubavi ili  kad mobitelom dobijete bezličnu rođendansku čestitku. 
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 19:21
Potpisujem sve što je napisala OTOK
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 20:37
Prelijepe čestitke Primavera,preskromna si kad govoriš o svom oslikavanju,dovoljno je da se samo baci pogled na tvoju galeriju i da se odmah vidi o kakvom je potencijalu riječ,i ove čestitke kao i svi tvoji radovi imaju dušu i toplina iz njih zrači!smile73
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 00:15
One japanske stvarčice su mi super, ona "friend" kutija mi je strašno zanimljiva i originalna zbog izbora boja-bravo majstorice Ovo rođendansko, pogledala sam filmić-ideja ti je odlična, i izvedba naravno!Genijalno! A ona prva rođendanska-"snimila" sam zdjelu u kojoj su jagode i upitala se: "A Bože, kako oli je to napravila?!"
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 01:15
...drage moje djevojčice, dobro kaže naša Kaća, niste vi vjetar u leđa, nego pravi uragan koji me nosi i daje volju za nove radove.... hvala vam svima od srca i poimence draga Anđelka, Biljana, Frida, Anastazija, Otok, Nado, Slavice, Maredelmare Valentine%20balloons

@Anastazija, jednostavnije je nego što izgleda, uzela sam dva novčića od 5 lipa, spojila ih onim komadićima obostrano ljepljive spužvaste trake (ima je u hobby dućanima), na taj "kotačić" sam istim komadićima zaljepila žapca kojeg sam prethodno salvetirala na komad kartona, polakirala, a "prugu" po kojoj se žabac vozi izrezala na širinu od 1,2 cm i nakon što sam prvi sloj čestitke uredila kako sam htjela, napisala rukom "sretan rođendan" , zahaklala žapca u "prugu" i sve zaljepila na prvi sloj čestitke također istim 3D spužvastim obostrano ljepljivljim komadićima koje sam na gusto pometala da bude što stabilnije... Naravno, sve su to prije mene smislili Englezi koji su maheri za čestitke, a ja sam jednom davno vidjela negdje na netu taj tutorial i duuuugo me kopkalo da probam nešto slično napraviti...
@draga Otok, ja sam jako sentiš žemska i doista si mi izmamila suze svojim komentarom... prvo zato što je prekrasan, a zatim i zato što je nažalost vrlo istinit, protiv tog otuđenja borim se maltene svakodnevno

@draga Maredelmare, i tu nema nikakve tajne, zdjela je napravljena od običnog paus papira iliti pergament papira kako smo nekad govorili, a tu tehniku pokušavam naučiti jer mi se silno svidjaju rezultati... jednostavno se onom olovkom za embosiranje (olovka slična igli za heklanje, kukičanje, samo ima kuglicu na vrhu) nježno i ustrajno utrljava na mjestu koje želimo da bude ispupčeno, s tim što ispod pausa mora biti ili moos-gumi ili barem oni starinski podlošci za miša (kompjuterskog naravno), a jagodice sam jednostavno nacrtala drvenim bojicama i neke isto izdignula tim komadićima obostrano ljepljive spužvaste trake...

...e jesam se opet raspisala
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:31
Primavera kod tebe uvijek prekrasnih stvari, ali ove čestitke su mi oduševile, žabac je fenomenalan smile78
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 12:46
maštovito,originalno,veselo,majstorski napravljeno,nemam vise sto dodat osim ocjene  
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 16:49
Potpuno se slažem sa Otok. Više vridi da dobiješ nešto što je ručno napravljeno, sa toliko truda i ljubavi nego kad ti netko pošalje slikovnu poruku na mob. koju ima ne znam koliko ljudi.
Primavera, čestitke su zbilja prekrasne. Žabica me posebno oduševila Smile
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 17:03
Hvala Primavera, potrudit cu se da vise oslikavam svoje radove, u kombinaciji sa shaby chic- om, ispadne zgodnosmile198
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 00:20
Valentine%20artist Drage moje Dorina, Rose, More hvala vam puno ...žabac vas pozdravlja Frog
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.