Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 52> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasna je....prava morska
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala drage cure!!!
![]() Jedna nova ogrlica, nazvala sam je "Jadran"....
![]() ...od školjkice polimera, uhvaćene u srebrnu mrežu, perlica i biserića;
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
'prekrasni radovi, al bubamarac ti je zakon
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bartolino ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
baš su me oduševili tvoji radovi!!!!
![]() |
|
http://picasaweb.google.com/tfstfs
http://www.facebook.com/?ref=home#/profile.php?ref=name&id=100000681663131 |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A što je dobra glista a tek ideja a tek izvedba-Mona je samo jedna!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Hehe Tweety se vratila xD i prva postaja - Primaverina i Monnina radionica. Uf, kolko sam propustila xP Crvić je super
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
monna-1
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš simpatično i krasno izrađeno
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala, hvala cure
![]() Zaljubljeni crvić je zabunom dospio u ovu galeriju, inače spada u nakit jer je privjesak.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dugo me nije bilo i trebati će mi mnogo vremene da pregledam sve galerije pa ću i komentirati postupno , danas sam prvi put vidjela između mnogih noviteta i tvoje čestitke koje su mi se naročito svidjele, a do nakita još nisam ni došla , šta me sve tamo čeka?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
privjesak je simpa skroz,ludilo,odlično monna!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlično je!glistić je famozan
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahahaha, kako je dobro! Tako me nasmijalo! Suuuuper!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i sad se jako dobro vidi, super je, kako uspiješ tako dobro sve ispolirati?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
čitajući uvod "ispod je prava, prava malo oveća..." prvo mi palo na pamet glista
![]() ali privjesak je predobar, čak mi je i glista simpa.... |
|
![]() |
|
Hvala svima...ajme, toliko lijepih riječi
![]() Evo jedan novi, kao stvoren za Valentinovo i žemske koje vole ribičiju
![]() "I'm Hooked On You..."
ispod je prava, prava malo oveća udica na kojoj se klimucka roza srce. Dobro sam je isturpijala da se netko stvarno ne zakači!
![]() ..pošto je slikan maloprije, ponovit ću to sutra na danjem svjetlu jer su boje ipak drugačije.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Maca je odlična, kao da je izašla iz kakvog crtića i oživjela,
posebno mi se sviđa kak si oke i trepavice sredila i svaka čast na trudu što si objavila sve korake izrade... ![]() Umjesto spužve bi super išla ona specijalna "vata" kaj možda ima za kupiti za punjenje jastuka... Proljetna pločica je divna, pčelica kao iz slikovnice, sve mi izgleda kao bojicama ili flomićima crtano, a ne slikano kistovima, tj. akrilnim bojama, stvarno svaka čast na izvedbi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |