Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 55> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako jednostavno..nećete vjerovati, ali kad su me pitali hoću li
i ove godine napraviti ukrase za bor s djecom u momentu mi je pala na
pamet što bi djeca lako mogla napraviti...sad razmišljam da i sebi doma
napravim iste samo nešto manje...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Frida jako dobra ideja...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo kako smo u školi radili ukrase za školski bor..
![]() ![]() i ovako isu izgledale, ali na kraju smo stavili ljubičastu mašnu kako bi se uklopile s ostalom dekoracijom u holu...gotovi bor ću staviti sutra... ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Andrea lipa mi je ova bila kredenčica sa škafetinićima...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajme pa ja nisam vidjela aranžman od Gogice
![]() Andrea,ovo je jako zgodno za idije ko klince ima,relativno lako za napraviti
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo, zgodnih uskrasa tradicijskih iz jedne kućice sa Trga bana Jelačića!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nisam bila sigurna kuda ih staviti, pa mislim ako netko hoće nek ih premješta! |
|
![]() |
|
U peveca prije par godina bile nekakve vrečice sa suhim bijelim sjemenkama šiškicama..i.t.d.. ![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
super Donata
ja nisam tak spretna pa sam ovog kupila
![]() |
|
![]() |
|
Donata
![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Donata
![]() ![]() ![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Evo malo slobodnog vremena i tako izgledaju moji adventski....
![]() ![]() a jedan je za mamu - u etapama... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
To je VŽ, jel'tako?
A valjda bum nasla neko mjesto u Zg ili Zp gdje imaju ono kaj ja trazim! Ne da mi se bas do VŽ potezati! Pa da se jos oko jelke potucemo!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Treba ići ranije.Ja kupujem godinama kod nas u gradskoj vrtlariji i nakon sat-dva traženja nađem ,kako ti veliš "THE jelku"
![]() |
|
![]() |
|
Znam kako izgleda, trazila sam ju prosle godine, ali nije bilo lijepih i dovoljno velikih. Mozda cu ove godine imati vise srece!
|
|
|
|
![]() |
|
Da, to je problem. Ja sam prosle godine isto obisla cijeli zg i zp, u potrazi za nekim u teglici , jer sam bas htjela ga kasnije preseliti u dvoriste, ali svi su bili neki majusni i smijesni.
Jedva sam nasla neki koji je bio dovoljno velik i lijep. Moj MM se cijelu godinu priprema za taj dan kad idemo kupovati jelku, jer poludi sa mnom dok ne nadjem onu pravu, THE jelku.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imaš tamo na temi"drveće i sl.fotografije" temu o božićnim drvcima,tamo vidiš kako izgleda ta nordijska(osim na prvoj mojoj slici
![]() |
|
![]() |
|
Nordijskih jako malo imaju u tegli,barem ne tako velikih koliko meni treba,pa kupujem rezani.Zato i njega kupujem jer ne padaju iglice.Do badnjaka stoji vani,na terasi,a kako je u kući toplo poprilično,bez problema izdrži do Tri Kralja.Skoro mu ni ne počnu padati iglice
|
|
![]() |
|
Pitanjce...kupujes rezani bor ili u tegli? Jer ako ga tako rano kupis, kako ga sacuvas da ti se ne počne trusiti (padati iglice)?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |