Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na lijepim riječima!
![]() Morski konjic ali u plavoj nijansi, ogrlica:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Neznam da li si nekad vidjela živog morskog konjića, to je baš jedna neobična i interesantna životinjica , baš kao što je i ovaj tvoj.
Prekrasna ljetna ogrlica. |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
aaaaaaaaaaaa......prrekrasno!!!!!!!!!!!!!!oduševio me morski konjic
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasno...imas predobre faze
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje!
@Lilly, anđelak je od fima s pigmentima, na drvenoj podlozi.
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Monnaaaa!!!! Anđelčić je divan
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga naša Monna, koja god faza da te uhvati, imamo što vidjeti... tvoja iskusna ruka majstorice i ovog je puta spojila tehničku savršenost s istančanim smislom za lijepo... anđelak naprosto osvaja, a porukica je više nego pogođena.... predivan rad, meni si doista
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ej monna!
Baš su mi falili tvoji krasni radovi! Volila bih da ih ima više za vidit-u svim galerijama! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Uhvatila me faza anđelčića...ovo je prvi iz buduće serije:
na drvenoj pločici sa malom porukom!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koja mašta!!Ja ovo nebi napravila ni za 5 života.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Kaj reci o Monni i njenim radovima? Mislim da je sve cisto ponavljanje i da ste sve rekle, radovi su presavrseni, imam cast da od danas jedna vila obitava i kod mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
"Jadran" je prekrasna ogrlica
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Proljetna visilica, privjesci i Jadran ogrlica su puno lijepi.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Monna ovo je čista čarolija, prekrasssnnoooo
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivna!
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kak je dooooobar, prekrasno!!!!!!! Prava si majstorica nakita!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |