Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 226> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho kod tebe još snijega do koljena, pa si nas razveselila sa proljetnim slikama....Lijepo od tebe....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Da si draga moja na Njemaćkom rekla dosta ga znam e sad to baš ne razumijem-ali kad se vidimo saznaćemo dosta toga ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
niho cvjetne slike su wunderbar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pregledala sam zadnje staranice i bas super sto si uzivala na snijegu i snjesko ti je fantastican... krasne su mi i tvoje biljkice a raazglednice su bas slatke...zovu proljece...usput ideja ti je super...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() *** Amarilis .... u cvatu, ovo je moj prvi primjerak i sija.**** -- pup.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo,bravo,bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho već sam se zabrinula gdje si, a ti maziš amarilis, baš je prekrasan, lijepo si ovo slikala od pupa do cvijeta.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Očito te je snijeg bio toliko zameo da si se jedva iskobeljala iz njega
![]() Moj amarilis je već davno ocvao, a vidi kako je tvoj prekrasan. |
|
![]() |
|
---------Pa da znaš draga moja --nema se toga cvijeća i onda mi se ne mili ništa -snijeg me iscrpio do maksimuma------ali sam posmatrala tvoj....moj amarilis pratila i morala ti se sa njim pohvaliti -baš me oduševio -prekrasn mi je ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Niho, dođem ja , pogledam i odem, nisam još ništa komentirala (bez zamjerke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno buđenje i cvjetanje amarilisa...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo,bravo,amarilis je predivan
|
|
![]() |
|
--------Ma daj Ivna pa ništa to strašno -nema veze uvijek imamo vrijeme kad nam se da komentirati ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Niho draga amarilis je prelijep..
|
|
![]() |
|
--------Hvala-ti najljepša-ali to baš mi bilo tako ga interesantno prikazati-jer ga i ja imam prvi put .-i baš me oduševio |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |