misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Misty,svatko da koliko ima i nema se šta netko ljutiti,ako nema -nema.
Što se sjemenki tiče,gle ako je sjemenka nekog grma,recimo glicinija,šta će ikome 20 sjemenki(barem je to moje mišljenje)2-3 su dosta.Crnjiku ne možeš "brojiti"sjemenke no ona gotovo 100% niče i sama se rasijava pa isto ne treba nekome 10dkg.
I nemoj da ti bude neugodno reći,nema više
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
misty mislim da nema pravila - ovisi s koliko sjemenja raspolažeš (ili biljaka, lukovica...) i koliko osoba bi trebala poslati bar ja tako radim ono što imam pokušavam razvući na određen broj ljudi kojima trebam dati i to je to kad nestane - nema više - bar do iduće prigode/sezone pa neka imena mogu "u prvu rezervu" za iduću priliku |
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
Ako nisam zakasnila ja bih hortenzije, ukrasni luk i hoste.
![]() Reci da ima, reci da ima..... |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Imam jedan problem ( nemojte mi se smijati ), ali ja nemam pojma koliko sjemenki treba poslati od toga što ste mi pisali da želite
![]() ![]() Prava sam neznalica ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Naravno da ima...netko
![]() ![]() Misty,ja budem to zapisala jer vidim da ti svaki dan nešto novo otkriješ,pa ako budem još šta imala,pošaljem sve odjednom.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ima li netko pelcere Pajasmina (Philadelphus coronarius)?
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
|
Ima,m zapelcanu gliciiju lila ,pa ću ti je poslati sa hibijima ,mislilm da ti iz sjemena treba bar 3 godine da procvateovako je brže,stat će ona u kutiju.
Sjeme šaljem danas. |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Sinoć je pao snijeg, malo se i uhvatilo, a iz iskustva znam da je par dana nakon toga zemlja tvrda, pa ću morati sačekati par dana nakon što se otopi da izvadim gomolje hoste. Mislim da će biti za sve koji su se do sada javili.
Imam i nekoliko grančica hortenzije u lončanici u kući, pa ću to moći poslati zajedno sa sjemenjem idući tjedan svima koji su poslali svoje adrese ![]() |
||
![]() |
||
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
|
Ako ima još hosti, može i meni jedna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ma može
![]() samo mi daj svoju adresu da ti mogu poslati ovo što imam ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ja bi ako ima hoste, crnjuše, luka i suncokreta ili bilo što od toga
a mogu ti poslati grane lovora, sjeme nevena i par sjemenki lila glicinije samo mi pošalji adresu |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
ja se bilježim za lantanu kad nikne, ako može
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ne znam kako mi se dogodilo da zaboravim na popis onoga što želim staviti nevene
a rado bih zamijenila par sjemenki bijele glicinije za par sjemenki lila. Slanje sjemenja je jednostavnije, brže i sigurnije, a mislim da je baš vrijeme za to ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Evo proširujem svoju ponudu, pa ako netko želi, javite se
![]() sjeme salvie - muškatna kadulja sjeme kadifice: crvene, žute, narančaste, tamno crvene s žutim rubom sjeme nigele - crnjuša |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |