Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 08:48
Nordijskih jako malo imaju u tegli,barem ne tako velikih koliko meni treba,pa kupujem rezani.Zato i njega kupujem jer ne padaju iglice.Do badnjaka stoji vani,na terasi,a kako je u kući toplo poprilično,bez problema izdrži do Tri Kralja.Skoro mu ni ne počnu padati iglice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 08:51
Imaš tamo na temi"drveće i sl.fotografije" temu o božićnim drvcima,tamo vidiš kako izgleda ta nordijska(osim na prvoj mojoj sliciLOL)
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 113
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 08:53
Da, to je problem. Ja sam prosle godine isto obisla cijeli zg i zp, u potrazi za nekim u teglici , jer sam bas htjela ga kasnije preseliti u dvoriste, ali svi su bili neki majusni i smijesni.
Jedva sam nasla neki koji je bio dovoljno velik i lijep. Moj MM se cijelu godinu priprema za taj dan kad idemo kupovati jelku, jer poludi sa mnom dok ne nadjem onu pravu,  THE jelku. SmileWink

"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 08:54
Znam kako izgleda, trazila sam ju prosle godine, ali nije bilo lijepih i dovoljno velikih. Mozda cu ove godine imati vise srece!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 09:00
Treba ići ranije.Ja kupujem godinama kod nas u gradskoj vrtlariji i nakon sat-dva traženja nađem ,kako ti veliš "THE jelku"LOL
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 09:05
To je VŽ, jel'tako?
A valjda bum nasla neko mjesto u Zg ili Zp gdje imaju ono kaj ja trazim! Ne da mi se bas do VŽ potezati! Pa da se jos oko jelke potucemo!
smile154SmileSmile
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 20:11
Evo malo slobodnog vremena i tako izgledaju moji adventski....

a jedan je za mamu - u etapama...

Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 20:27
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 21:26
Donata ClapClapClap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 21:36
Donatasmile79
Gdje kupuješ ove ukrase bijele?
Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2007 u 22:04
super Donata
ja nisam tak spretna pa sam ovog kupila

Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2007 u 20:48
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Donatasmile79
Gdje kupuješ ove ukrase bijele?

U peveca prije par godina bile nekakve vrečice sa suhim bijelim sjemenkama
šiškicama..i.t.d..smile186
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2007 u 20:56
Evo, zgodnih uskrasa tradicijskih iz jedne kućice sa Trga bana Jelačića!!!

Nisam bila sigurna kuda ih staviti, pa mislim ako netko hoće nek ih premješta!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 08:40
Ajme pa ja nisam vidjela aranžman od Gogicesmile42.Baš je sladak Goge.
Andrea,ovo je jako zgodno za idije ko klince ima,relativno lako za napravitismile55
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 21:39
Andrea lipa mi je ova bila kredenčica sa škafetinićima...smile94

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 22:50
Evo kako smo u školi radili ukrase za školski bor..

i ovako isu izgledale, ali na kraju smo stavili ljubičastu mašnu kako bi se uklopile s ostalom dekoracijom u holu...gotovi bor ću staviti sutra...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 22:52
smile181kako dobro izgledasmile55
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 23:06
Frida jako dobra ideja...smile186
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 23:43
 Jako jednostavno..nećete vjerovati, ali kad su me pitali hoću li i ove godine napraviti ukrase za bor s djecom u momentu mi je pala na pamet što bi djeca lako mogla napraviti...sad razmišljam da i sebi doma napravim iste samo nešto manje...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 23:47
I ko veli da uopće treba kupovati nakit za bor.Sljedeće godine ćemo svi doma raditismile165
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.