Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Biljanin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Biljanin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 30>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:42

jako dobra tacna, odličan rad sa čipkom i zanimljivo raspucavanje. koji je to crackle bio?

shabby polica prekrasna, vrlo nježan motiv i savršeno dozirano šmirglanje. i sve na polici i oko nje mi je baš mmmmmm!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 18:38
Hvala drage  maslina-55 i Dorina smile79
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:20
Sve mi je prekrasno, a tacna mi je posebna smile141
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:37
Puno lipa tacna,lekcija naučena!
Shabby polica,sličice ruža i okviri,ti si u ovom slučaju profesor!!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:12
Hvala renn  smile79
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:24
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

tacna,polica,okviri..... sve je jako ljepo!smile72

potpisujem Rose u potpunosti! 
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:18
Hvala draga rose smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 16:50
tacna,polica,okviri..... sve je jako ljepo!smile72
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:14
Da Primavera koristila sam cipku, hvala na komplimentima (posebno od umjetnice kao sto si ti), smile78
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 01:10
...tacna je predivna, a čini mi se da se i neka čipka koristila za vanjske rubove ili je to isto neka šablona? ...polica s uspomenama je taman kako i treba biti, nostalgična, romantična, krasan kutak za podsjećanje na neke drage ljude i trenutke... a shabby ko iz snova... bravo draga Biljana Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:06
a sad kužim,ja sam  ti mali seljak koji nikad to nije radio pa ni ne zna kako to izgleda!Mora bit da je u prirodi još ljepše ! a zaboravila sam prije napisati-polica je savršena!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:42
Hvala draga mare-nostrum i Slavice 08 smile79. Slavice u pravu si za zlatne listice, to ti je onaj zbrljani unutrasnji rub tacne koji se zlati ali sve vise zeleni, jer zlato je u tankim listicima koji se stave na mjesto gdje je ljepilo ( u ovom slucaju unutrasnji rub tacne) i onda se prstom lijevo desno utisne. Tamo gdje je bilo ljepilo ostane zlatna boja, ostalo otpadne.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 19:33
Sve je jako lijepo,tko će sad svama kad ste vi "učene",tacna je prekrasna  ali čitam i nemogu skužiti o kakvim se zlatnim lističima radi,na čemu su?A tečajevi u Split nikako da dođu!Clap
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 18:44
tacnu sa propustila napraviti,nadam se da me negdje čeka.......tvoja ja jako lijepo ispala,sviđa mi se motiv.........
a polica je savršena,to mi je jedna od najdražih cvjetnih salveta.....odličan shabby......pošmirglan točno po mom ukususmile89
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 18:39
Hvala drage Karmen, Andjelka, Sarita-banan, Felina, Nada-m smile79
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 16:30
Tacna "starinska"sa lijepim motivom i izradom, ali meni kao ljubiteljici cvijetnih motiva tvoje prepoznatljive ružice su jako drage.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:31
U Rijeci svi naveliko napredujemo zahvaljujući našuj mentorici Teii.Rijeka bi postala pravi umjetnički rad da imamo češće radionice. Vidi se da si i ti bila jako vrijedna Lijepo ti je ispala tacna, treba je samo dobro zaštititi. Dobro je polakirati, a zlatne listiće premazati posebnim lakom.
Sviđaju mi se ove ružice na policama. Baš su nježne.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:06

Biljana,divne stvari radis,cestitam,polica i tacna su me posebno odusevile.Na polici se sve tako lijepo stopilo,roza me raznjezi.smile99

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 15:02
ma sve je ispalo super, detalji krasno ukomponirani na policu!
ANĐELKA
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 13:40
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.