lepoglavska cipka i nesto idrije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
P r e k r a ssssssnnnnoooooo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je već rečeno, prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne mogu vjerovati da nisam ništa napisala a znam sigurno da sam slinila nad ovim radovima......a št i da napišem kad sam bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Koji radovi! Bez teksta, al baš bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
drage moje vjerne posjetiteljice hvala vam puno na vasim predivnim komentarima i rijecima divljenja koje ostavljate u mojoj galeriji .Svima vam saljem velike
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ova divota me ostavila bez daha!stvarno prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ova mi je najljepša i kako sam već rekla najraskošnija, bravo, mislim na ćipku iznad Biljaninog komentara.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Da mi pamet stane... Kakvi radovi!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Evo me ponovo, priznajem da dugo nisam bila u tvojoj galeriji, a tamo same prekrasne stvari.
Najljepši i raskošniji mi je "CVIJET DO CVIJETA BUKET"stvarno poseban, ja nemem orjentaciju, o cijeni, ako nije problem molim te na pp I zanima me format |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Drage moje ivna i Primavera hvala vam na lijepim komentarima .Ivna sa veseljem prihvacam tvoj prijedlog vrlo rado cu ti pokazati ,a i odvesti te do nase galerije da malo razgledas i preostale radove bilo bi steta ne vidjeti ih, ipak smo nas dvije susjede a znas onu staru "tko ce kome ak ne svoj svome".Primavera nisam ti ja tip koji bi se hvalio |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rosa, ovo je prekrasno.Meni ovo izgleda toliko apstraktno i toliko nemoguće za izraditi (doduše, ja samo skupljam ručni rad a ne radim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
malo heklanog
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovo nije bilo n
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |