OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 374> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
woow koja uživancijaaa je gledati ove tvoje sukulente na jednom mjestu...jedino bi trebala slika biti puno veća da svi stanu
![]() neki su mi već poznati jer lijepo napreduju kod mene ![]() obavezno slikica kada ih smjestiš ![]() ciklame si lijepo pazila i sada ti vraćaju ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Wooow ovo je stvarno predivno..toliko sukulenta na jednom mjestu..fascinantno i predivno..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znala sam da imaš jaaako puno cvijeća, ali koliko imaš samo sukulenata...
Šta si rekla o kojoj se brojci sveukupno radi kod tebe?
Inače i ciklame su ti prekrasne. Ja nisam kupovala iz straha da se vani ne smrznu, a unutra bi im bilo prevruće, ali ih stalno gledam.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bio je Dan žena, pa ima i novosti
![]() ![]() Stefkaja, mislim da je ista kao tvoja |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Otok redovno obilazim tvoj vrt pa je red da se ponekad i javim. Uživam u bogatstvu raznovrsnog cvijeća i raslinja, sve je prekrasno i zato neću ništa posebno izdvajati..... +5.
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Aaaaaaaaaj bugica u cvijetu!!!!! Divna je!!!!! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ja mogu u vrtu zasad samo ovo ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa boja bugenvilie, iako se ne vidi dobro je li crvena ili roza.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Predivni sukulenti a zahvaljujući tebi i ja imam neke od njih.Za novu bugenviliju nemam riječi predivna je!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Otok predivna je, i meni se čini da imamo iste, boja joj je baš posebna..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Oho dan žena je bio vrlo plodan, do ljeta će biti u punom sjaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasna je,dok moja ne procvate budem se tvojoj(budem i kasnije no onda bude moja u prvom planu)divila
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijeme je više zimsko, nego proljetno, hladno je i puše, ali cvjetići su odlučili da je njihovo vrijeme došlo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš volim zumbule, fino mirišu
![]() sviđa mi se ova vesela, proljetna kombinacija ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasne proljetne slike Otok, nakako se tješim kad vidim sve kod tebe tako rascvjetano da će i k nama uskoro stići proljeće.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
joj Otok odmah sam bolje volje čim vidim ovo tvoj proljetno cvijeće okupano suncem, a kod nas
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
I kod nas
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe hladno, ali po tvom vrtnom cvijeću se ne bi reklo.
Malo sam se grijala uz proljetne boje.
A bugicaaa!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |