Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:55

Evo mojih malih kućnih radosti...

Žuta orhideja u svoj svojoj ljepoti (inače na prozoru stoji, na stolu samo pozira)

Bordo orhideja duuuuugog vrata poput žirafe - slikala sam ju gotovo pa odozgo!

Djevojčica kalanhoica još uvijek cvate, već tjednima..

I lišće (ljubičasto) ukrasnog batata se dobro drži  i čeka tople dane pa da ga van presadim... Uz njega u tegli je niknula i pšenica (palo mi zrno kad sam sadila Božićnu pšenicu LOL ))

I za danas je to sve... Kod mene je zahladilo i od radova u vrtu do daljnjeg ništa..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:44
Clap Kod tebe veselo i cvijetno bez obzira na zimu vani!
Orhideje su ti krasne. A lišće batata prelijepi ukras, kalanhoa Thumbs%20Up
Moje tri ocvale izgledajuConfused.
Kaže Lora da sam pogriješila što sam stavila tri skupa!Confused
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:48
smile227orhideje su predivne, kalanhoe također,,,a tek batati......jesi li to sadila gomolj ili kupila gotovu sadnicu..preljep je..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 12:45
zelena vlat pšenice uz ljubičasti batat..zgodno
a tvoje dvorište u rano proljeće uopće ne izgleda loše
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 13:04
Drage moje cure - ovaj je batat iz reznice, ja sam jesenas dosta reznica posadila i do sada su mi se tri održale unutra.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 13:08
smile58-nema rijeći-sve sam ti rekla
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 00:00
Orhideje preslatke a naravno i kalanhoja.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 01:06
Predivne biljčice
A gdje si kupila taj ukrasni batat. Ja sam sadila konzumni i nije imao takvo lišćeEmbarrassed
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 09:08
Anaida, tvoje je dvorište zaista prekrasno, ali kućne radosti su najljepše, u njima uživaš cjele godine.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 13:28
Drage moje cure, hvala vam na lijepim riječima!!!
Smrcko, donijela mi je svekrva prije par godina reznicu iz Austrije. I nekakos e uspio održati tih par godina. Ljeti je vani, a zimi unutra. Kad zatopli, odrežem mu vrhove, stavim ih u vodu, a nakon par dana kad puste korjenčiće idu van. Vani su do jeseni, a onda opet rezuckam vrhove i sadim ih unutra...
P.Bosmans
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 13:54
Vrt i u pretprolecnom izdanju "pod konac", no ovaj put sam "zabalavila" kod orhideja Smile.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:23
Anaida i ja sam uživala u tvome vrtu, bez obzira što nije cvjetan opet je lijep. A orhideje....prekrasne!!!
I ja sam nedavno kupila jednu, a imam namjeru kolekciju povećati.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 11:24
predivan vrt, predivan dom, draga Anaida!
lijepi pozdrav
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:50
Krasne orhideje, ali i batat je super,  interseantna boja lišća... Clap
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:05
Evo me s novim slikicama...

Uz Dan žena - darovi. na kuhinjskom prozoru ružičasta cineraria

Begonija

A na stolu dnevne sobe mali buketić

Moja privatna džungla u ulaznom hodniku

Pachira u gro planu

Lijepi moj fikus, kod mene je nekih dva mjeseca.

I još prozori u dnevnoj sobi. Jedan, dva, tri.

Eto... A vani hladno, a vani zima.. U isčekivanju snijega kojeg sutra bombastično najavljuju lijepo vas pozdravljamo moje cvijeće i ja!!

P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:48
E, da, htjela sam s vama podijeliti i jednu predivnu vijest - jučer sam u jednom velikom vrtnom centru u Međimurju na dar dobila sadnicu dreneka (drijena)! Slave 10 godina rada i poklanjaju drenek svojim kupcima. Divno!!
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:57
smile227preljepi pikloni a i ostalo cvijeće
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 17:00
Zadovoljni smo anaida i sa slikama sobnog cvijeća dok ne zatopli.
Imaš lijepo sobno bilje!
Orhideje su moj favorit!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 17:08
Đungla je u pravom smislu đungla po obilju. Predivno ti je cvijeće. Ne znam da li mi je ljepše vidjeti prizor ispred ili iza prozora.
Pokloni su i morali biti tako lijepi kad su za tako izuzetnu osobu.
Anaida, ponovila bi uvijek iste riječi kad dođem u tvoj dom, ali ... ti znaš što ja mislim!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 17:19
Imaš prekrasan prostor za kućno bilje i još si ga ljepše i s ukusom popunila.

Lijepa gesta vrtnog centra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.