Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 245> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida kod tebe uvijek uživam, prekrasno cvijeće i unutra i vani, i sa ukusom raspoređeno. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za poklone, opet ćeš obogatiti svoju prebogatu kolekciju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow draga uvijek kad dođem k tebi ostanem bez rijeći..predivna kuća, predivne biljke..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš prekrasan prostor za kućno bilje i još si ga ljepše i s ukusom popunila.
Lijepa gesta vrtnog centra. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Đungla je u pravom smislu đungla po obilju. Predivno ti je cvijeće. Ne znam da li mi je ljepše vidjeti prizor ispred ili iza prozora.
Pokloni su i morali biti tako lijepi kad su za tako izuzetnu osobu.
Anaida, ponovila bi uvijek iste riječi kad dođem u tvoj dom, ali ... ti znaš što ja mislim!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zadovoljni smo anaida i sa slikama sobnog cvijeća dok ne zatopli.
Imaš lijepo sobno bilje!
Orhideje su moj favorit!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
E, da, htjela sam s vama podijeliti i jednu predivnu vijest - jučer sam u jednom velikom vrtnom centru u Međimurju na dar dobila sadnicu dreneka (drijena)! Slave 10 godina rada i poklanjaju drenek svojim kupcima. Divno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo me s novim slikicama...
Uz Dan žena - darovi. na kuhinjskom prozoru ružičasta cineraria
![]() Begonija
![]() A na stolu dnevne sobe mali buketić
![]() Moja privatna džungla u ulaznom hodniku
![]() ![]() Pachira u gro planu
![]() Lijepi moj fikus, kod mene je nekih dva mjeseca.
![]() I još prozori u dnevnoj sobi. Jedan, dva, tri.
![]() ![]() ![]() Eto... A vani hladno, a vani zima.. U isčekivanju snijega kojeg sutra bombastično najavljuju lijepo vas pozdravljamo moje cvijeće i ja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne orhideje, ali i batat je super, interseantna boja lišća...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida i ja sam uživala u tvome vrtu, bez obzira što nije cvjetan opet je lijep. A orhideje....prekrasne!!!
I ja sam nedavno kupila jednu, a imam namjeru kolekciju povećati.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Vrt i u pretprolecnom izdanju "pod konac", no ovaj put sam "zabalavila" kod orhideja
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Drage moje cure, hvala vam na lijepim riječima!!!
Smrcko, donijela mi je svekrva prije par godina reznicu iz Austrije. I nekakos e uspio održati tih par godina. Ljeti je vani, a zimi unutra. Kad zatopli, odrežem mu vrhove, stavim ih u vodu, a nakon par dana kad puste korjenčiće idu van. Vani su do jeseni, a onda opet rezuckam vrhove i sadim ih unutra...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida, tvoje je dvorište zaista prekrasno, ali kućne radosti su najljepše, u njima uživaš cjele godine.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice
![]() A gdje si kupila taj ukrasni batat. Ja sam sadila konzumni i nije imao takvo lišće ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Orhideje preslatke a naravno i kalanhoja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |