Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:38
smile99           -- I evo je u punoj veličini zetova Orhideja..

.

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:42
Orhideja je prekrasna
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:54
Clap za zeta..., a ti je samo trebaš paziti i maziti LOL
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:59
Ruže u slikama su prekrasne, a budući zet komad (pardon orhidea je super),.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:04
jel se to nešto sprema...budući zet...lukav je on, zna on što otvara vrata do punice...
lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 22:08
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ruže u slikama su prekrasne, a budući zet komad (pardon orhidea je super),.

---Vidi je ona odma počela a ja se mućim sa svojim pritiskom u grudima ----jer ipak sam rekla zetCry-------ali život ide dalje-i čak sam se iznenadila za orhidejuWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 22:10
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

jel se to nešto sprema...budući zet...lukav je on, zna on što otvara vrata do punice...
lijepi pozdrav
---------------E  moja SarooooCryCryCryCry-moj najdraži cvijet je još kod mene ali naravno -dijeca imaju svoje planoveCry-davno ih je otvorio sad samo malo jače
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 22:16
e da je takvih zetova vise
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 00:48
Lijepi si poklon dobila Niho i to od budućeg zeta.....Mora da je pravi dečko, dobro ga čuvajte takvih baš nem na tržištu....smile141
sutra je novi dan
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 13:24
hahahaha-dobra si Jagoda -ma neka su oni meni sretni i zadovoljni jedno sa drugim -biće sve lako ostalo-nek dijeca uživaju dok mogu
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 14:15
Draga moja što da ti kažem, sve polako dolazi sa godinama....... pa i vrijeme da se pripremiš za zeta, ni ja nisam daleko a već me sad kako ti kažeš pomalo stišće u grudima.... sve je to život, nek su nam samo zdrave i zadovoljne Hug

Vidi koji si cvjetak dobila smile71, mogla si dobit i kaktus i to onaj "svekrvin jezik" WinkLOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 14:48
 Dobro sam prošla --hahahahhahahh-hvala njemu i na tome ali ja kad vidim njih kako su sretni ja sam mirna ali i kad pomislim na taj dan .sva se zgrozim -moja je to ipak jedinica -.ali šta mogu-nek je ona meni živa i zdrava
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 15:58
E dobro pazit ćemo mi napredak te situacije!
Ove godine orhidea - pohvalno za niho.
Budmo vidli druge godine - ????
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 17:38
...hahahahah-ma dok traje nek traje -imam ja svoje kaktuse -hahahah
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 17:48
Neka ti zet (sad budući, ali...) svake godine još puno godina poklanja ovako lijepo cvijeće!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:19
E moja Niho, možeš ti skrivati godine, ali kad imaš zeta, sve je jasno.

Ma nema veze, glavno je da si dobila orhideju
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 22:16
Moja Otok ja se baš i ne krijaem ja brate tek sad uživam -neka zetova ---a neka bome i orhideja --smile96-ja se neću nikada buniti
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 22:17
znam ja zašto niho plače
jer kako kažu Zagorci
Zet voli zeti,prvo ti zeme iz kuće kćer
a onda sve drugo..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 22:26
Bravo Niho za zeta Clap, orhideja je prekrasna ali vjerovatno godi i pažnja Wink.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 22:32
e moja niho vrijeme ti je čudna stvar,vidiš moj zet se možda još nije niti rodio  LOL a ako bum imala sreće da kad dođe i taj dan (joj već sad Cry) da mi ukrade kćer ja ću već imati toliko godina da bum imala pepeljarke pa nebum vidla jel mi donesel koprivu ili orhideju..hehe..LOL..zekam se..ma lip ti je zet mislim orhideja vidiš kak je pažljiv,MM kaže mogu se zamerit puncu al punici nikad Thumbs%20Up 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.