maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 54> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masline ko i uvijek predobre a budem ti ukrala ideju da se vidi koliko je još te zlatne tekućine u boci ,a oči mi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kad sam gledala slike i vidila masline na boci odma sam znala da je to maslina55, ali kad sam vidila onaj crveno-cvijetni komplet..... oduševila sam se.... Na ovaj tmurni dan baš me je ta slika razveselila.... PREKRASNO..... PROLJETNO.....SVAKA ČAST.... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Crveni kompletić je fenomenalan! Uopće nije prešaren, sve mi je tako taman! Doista je osvježenje kad malo pobjegneš od svojih maslina iako im se uvijek vjerno vraćaš i divno ih prezentiraš na svim podlogama!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Što ja to vidim u Friškom?WOW proljetna kombinacija me ostavila bez daha.Salveta ili print?Što je da je ,složeno je majstorski.Vrhunski.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Tvoje masline su predobre u bilo kojem izdanju, ali priznajem da me ova cvjetna kombinacija ostavila bez rijeci... rokovnik je odlican, ali kutija je fenomenalna
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
standardno nas oduševljavaš sa svojim radovima s maslinama, ali ovaj proljetni rokovnik i kutijica su mi prekrasni.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Inače nisam baš neki veliki ljubitelj šarenila...al ovaj tvoj šareni rokovnik i šarena kutija, ne može se ne sviđat.Tako si ti to dobro izvela-ma baš čudno i neobično za tebe!....kako da ne...a bočice s maslinama ...ja bi ih mogla gledat i divit se da ih ima 500-drag mi motiv, a izvedba majstorska, kao i za već spomenute proljetne radove...a i sve ostalo...
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ženo,ti si kraljica maslina!!!Nevjerovatna si,masline -uvjek na drugi način!A ovaj rokovnik i kutija su savršeni!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kako su ti dobri kontrasti. Ovo je pravo proljetno osvježenje, krasne boje, krasni motivi i sve uredno lijepo urađeno.
Masline su kao uvijek za 5. |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina sve mi je fantastično, klavir motiv nestvarno isfucano lijep, masline sličke za izložbu kao i ove zadnje flašice, a proljetni komplet mi je super fantastično vesel i osvježavajući. prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala na prelijepim riječima
![]() ![]() ![]() ![]() i opet malo bočica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maslina ovo je jednostavno rečeno fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Okviri sa maslinama su me oborili. Jednostavno prelijepo |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
stvarno ugodno iznenađenje što se tiče rada na novčaniku. Ja sam svojeg prošli tjedan bacila jer mi se više nije dao zatvarati a inače je još bio ok i sad mi je žaoooooooo kad vidim što si ti napravila (ukrala bi ti ideju). A masline, hm, bilo što da kažem ponavljala bi riječi koje su već izrečene, zato samo ti šaljem veliku
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
uživam ih isti i to na način kako su ih spremali naši stari ,nije da ne volim one kupovne ali moje domaće su nešto posebno ,nisu mi mrske ni brati samo kad ih ima puno na kraju ti već i dosade ,ali jedno je posve sigurno a to je da obožavam gledati tvoju galeriju maslina koja mi nikad nije dosadna ,uvijek je nešto novo i posebno sa istim motivom
![]() mogu ti reći da si me zarazila sa maslinama ,ti si po njima prepoznatljiva one su tvoj zaštitni znak ali sve ostalo nimalo ne zaostaje ,ti si zapravo majstor svog zanata
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odmah od maslina te uvijek učini posebom, jer tek tada shvatim koliko dobro radiš masline, ali i koliko imaš smisla za kombiniranje drugih motiva... ajme, al sam ovo zakomplicirala...sada se fakat pitam što je pjesnik želio reći...
ah, da... PREDOBRO kao i uvijek, bez obzira na motiv, podlogu i vrijeme... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ti si zaista teta maslina od salvete ,ja bih novčanik ipak malo koristila baš je poseban,a slikice su toliko originalne ah ...i ja bih na more
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma da mi je znati što ćeš sve u slijedećih 10 godina napraviti s maslinama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |