Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće, hvala ti što si mi učinila uslugu i iskopala moju zaboravljenu galeriju, sad ne moram tražiti!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja cu poludit,koje divote,obozavam nausnice. vrhunski slikano i prezentirano,svaka čast izzy!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naušnice su odlične!!!
Krenula sam od prvih i mislim si ove ću naručiti, pa dođu druge još ljepše, pa treće uh, i one bi mi trebale....i tako do kraja, a svake lijepe na svoj način.
Pretpostavljam da su sve na prodaju ili ?
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
potpisujem.....svaka čast, predivne su! |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() a ti Izzy osim što osmisliš da tako lijepo izgledaju još im i nadijeneš prikladno ime. pa sad...s tim u vezi zanima me da li si ove "Slave to love" krstila u tijeku izrade, naknadno ili možda na povratku iz Gradiške?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sve mi se čini, da joj je taj izraz pao na pamet u vlaku ili u tramvaju...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
svaka cast majstorice preljepo i elegantno kao i inace
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Odlično! Našle su se dvije prave! Curke moje, Anastazija i Proljećka... Naušnice sam motala u Zagrebu, pa sam ih selila u Slavoniju (tamo su i ostale), a naziv sam smislila kad sam izašla iz vlaka i tramvaja! Bila sam pod dojmom! Nadam se da će i ovaj vikend biti hmmmm... "kreativan"!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja ti od srca želim da i ovaj vikend nešto smotaš
![]() |
|
![]() |
|
Kakva jesam, smotat ću sama sebe!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izzy, naušnice su preprekrasne.
I da, smotala si sama sebe pa si slike stavila u friško iz radionice, umjesto u friško ispod čekića. Ili sam ja smotana? |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja očekujem da bude produktivna!!!
![]() Ne u svezi naušnica, već baš produktivna
![]() ![]() ![]() A i ovo što je malo zbunjola u zadnje vrijeme, to mi ne sliči nikako na nju.
A i proljeće uskoro dolazi....ma ne znam sve mi to miriše na nešto....
![]() |
|
![]() |
|
Ajoooooj! Eto vidite kad vam kažem da sam smotana! Idem sad to brisati! Otok, šta bih ja bez tebe - već drugi put?!?!?
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne smijem ni misliti.......naušnice su predivne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mare, ako pobjediš još na kojem natječaju (a velike su vjerojatnosti da ćeš biti pobjednica i na ovom, škicni tamo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
malo smo zamjenili mare i mare.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
mare, samo nisi u toku
![]() ![]() ja imam i jedino što od nakita volim su naušnice i ako se ubraja sat ![]() ali sam viseće naušnice obožavala dok nisam nosila naočale (sad se čudno osjećam kad to nosim skupa ![]() i stvarno su sve predivne, jako mi se sviđaju vitice na Queen's choice,a po mojoj mjeri su So Simple i definitivno Tears of Pearls ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |