Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ono "blu" što je natalija prepoznala predivna biljka, i ne samo zato što je plava, zapisano za nabavku na riječkom sajmu ako ga uopće bude.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cvijeće je predivno,a pile je slatkić
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1, imam i ja palmicu i isto tako cvjeta...neugledan je to, ali neobičan cvijet...često ostanu tako zelenkaste loptice mada su kod mene jednom bile i bijele...
..a pilić je presladak...nego reci mi gdje je on sada? nije ti valjda u stanu? |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo malo sam gledala neki dan i vidila da je moja palmica izgleda procvjetala,uslikala sam pa mi oni koji znaju neka kažu jeli to cvijet ili....
![]() |
|
![]() |
|
Ovu ljepoticu sam dobila za Uskrs od svoje mame,pošto sam je stalno spominjala ona ju je kupila....
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Je,je Natalija to je taj cvjetak,nadam se da će biti i moj toliki,čovjek rekao da može biti na suncu i da ne traži puno vode,ali ovaj moj stalno nešto žedan,sav se objesi......Naravno na jesen dolaze pelcerići za cijelo društvo sa zd kavice!!!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kaktusi su ti baš slatki, jedva čekam da moji otvore pupoljke
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lika i ja sam gledal ovog plavog ljepotana, ali nisam ga uzela
nisam sigurna ali možda je ovo on http://www.plantagogo.com/acatalog/LithodoraheavenlyblueLge.JPG Lithodora heavenly blue |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1, plavac je presladak...mozda bude i pelcera najesen
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne maćuhice, kaktusi....ovaj novi sa plavim cvjetićima neobičan i lijep
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lika 1 ,uživala sam u tvom cvijeću
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je nešto novo sa sajma u Sv.Filipu i Jakovu prvi put to vidim ali baš mi je sladak sa ovim plavim cvjetićima
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |