dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Lijepa ti je okućnica, a koliko vidim i muž ti je jako kreativan.
Dobar ti onaj mostić sa čuvarkućama ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
evo uveličana ta ruža ali mi nije uspjelo da je postavim kako treba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Moj naklon, imaš stvarno prekrasno imanje
![]() |
|
![]() |
|
evo i jorgovani ali je slika loša jer je slikano prema suncu nadam se na prolječe boljim slikama
![]() |
|
![]() |
|
jeste moj m.m. je veoma kreativan, ali mi te čuvarkuče svakog ljeta pokupe švrake,a slike su sve slikane dok smo još obnavljali imanje i kuče poslije rata sad je več nešto sređenije a i cviječe naprednije biče slikica na prolječe i ljeto
|
|
![]() |
|
imam i pokoji kaktusič
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
prekrasna ruža, sada znam s kim ću reznice mijenjati.
![]() |
|
![]() |
|
evo danas moje gošče koja nepristojno viri kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
draga josipa imam 2-3 stvarno prekrasne ruže ali nemam sve slike ali nema nikakvih problema kad bude vrijeme a i prije samo izvoli doči i sve što ti se dopada ako se može uzeti i odvojiti rado ču dati i tebi i drugima
|
|
![]() |
|
moja ivna mislim da jeste lijepo a posebno zadnju godinu jer sam stalno tu a i veliko je tako da ima ovaj vrt sa cviječem oko kuće pa u produžetku mali staklenik i bašticu sa povrčem a onda vočnjak sa 70-100 vočkica a bogami iznad i mali gajić sa borovima koji su sad stari oko 30,g,jedino su oni preživjeli a ostalo je sve poslije rata obnovljeno i fino napreduje
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Koliko god da je Sarajevo lijepo (mislim, koliko vidim a i čujem) stvarno mi je jasno zašto provodiš vrijeme na svom imanju.Pa to je prava terapija i duhovna i fizička.Po opisu imaš posla i to dosta ali što se voli, nije teško
![]() |
|
![]() |
|
pa ja mislim da svi vi koji niste bili u Sarajevu svakako treba da dođete i lično ga upoznate a bogami i nas sarajke "bujrum" dobro došli
|
|
![]() |
|
lana30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 11 |
Haj
Nakon nekoliko dugih zimskih mjeseci i pretraživanja po forumu odlučila sam da se učlanim .Naime prošle godine sam se doselila u kuću s vrtom i planiram ove godine isplanirati vrt . Vaše slike i savjeti su me mnogo oduševili ,mnogo toga sam naučila iz foruma .Cvijeće i vrt me oduvijek oduševljavaju i ne mogu dočekati proljeće . |
|
![]() |
|
lana30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 11 |
Ove petunije su zaista prekrasne ...Sarajko svaka čast
|
|
![]() |
|
hvala lana 30 i ja svoj još uvijek uređujem jer uvijek dobijem nove ideje a petunije mi omogučavaju da te zidove koji baš i nisu lijepi pokrijem a i dobijem svake sezone različitu sliku, dobro nam i ti došla i traži pomoč ako zatreba
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
nap
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |