Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj stan u cvjetnom odijelu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj stan u cvjetnom odijelu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 16:29
Cure,hvala što ste me prosvijetlile,te sam zahvaljujući vama doznala da imam i ono prvo i ono drugo.Ja sam  vjerojatno onda Kraljica Majka  iliti KM
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 16:24
Mima krasni rokovnici, a i peglu si krasno sredila. Moram u pretragu podruma definitivno. Wink
MareNostrum a ja mislila da MPK znači moj potomak,smile42e jesam zbunj zbunj

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 16:16
mima evo za tebe i sve nove tete......MPK i MPS su skraćenice za moja princeza kćerka i moj princ sinWink
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 16:06
Hvala vam svima koje ste posijetile moju galeriju od subote do danas,a nisam se uspijela zahvaliti.Čini mi se da sa vama Franjica i Rosa 2 nisam se još stigla upoznati.Nisam predugo na foruma,pa mi je žao što  još uvijek nisam stigla pogledati sve stranice.Ali hoću.Što znači skraćenica MPK,još  nisam ovladala novim comp jezikom.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 13:54
O boze pa gdje sam ja do sad bila da nisam vidjela ovu ljepotu sad me bas sramConfused.Stan ti je preljep kao i sve ostalo ,eh da mogu doci u njega bez pola toga bi ti ostala LOLLOLLOLWink,svaka cast na ovakvoj ljepotiClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 14:36
...danas prvi puta dolutala... i prolupala...pa ti živiš u cvjetnom carstvu. Ne znam što bih od namještaja izdvojila..možda mi je zadnja komodica najljepša  a MPK već davno slini za jednom Berberovom grafikom.... sad si mi dala ideju... baš ti fala na osvježenju foruma, na novim idejama! Super si!
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 14:11
tkz. muška instalacija..u decoupageu je zanimljivo upravo to što mašti nema kraja o kreativnosti da i ne pišem . Mene osobno usreći upravo to kada vidim nešto (meni) drukčije ,baš kao ovaj stari fijaker i lulica...Tongue
Komoda je za mene još uvijek big step , zato sve pohvale za hrabrost a stručnost i ljepota Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 10:50
Originalno poslano od člana mima051 mima051 napisao:

Tako mi je drago da sam uspijela isprovocirati komunikaciju.Još jedva čekam komentare na mušku instalaciju.Prilično sam se "namučila"naći lule,stare aute....Molim jedino poštovanje ,na onoj slici u pozadini su moji predci.

lijepo si ti to sve reciklirala od stolića do pegle......a muški komplet mi je naravno zapeo za oko.........možda malo neobično za tebe ali meni dobrodošao odmak od cvijetića......Smile
ali najviše me je oduševila fotografija.......ma kako su se lijepo poslagali od najmanjeg do najvećegSmile........bravo za pretke.....
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 10:38
smile227  rokovnici su savršeni!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 09:08
rokovnici su stvarno prekrasni!
bravo!smile55
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 02:19
U ovoj priči se nikome ne udovoljeva,svi su ravnopravni.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 01:40
Tako mi je drago da sam uspijela isprovocirati komunikaciju.Još jedva čekam komentare na mušku instalaciju.Prilično sam se "namučila"naći lule,stare aute....Molim jedino poštovanje ,na onoj slici u pozadini su moji predci.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:46
draga mima pa sama si rekla da je to tvoj sin "poludio" od silnih cvjetića,pa sam mislila da je to bio samo mali kompromis da ga se odobrovolji za daljnju suradnju!?iako je i "muška" scenografija lijepa,pošto je samo jedna,čini mi se da ne odražava tebe kao sve do sada što sam vidjela.ne bi rekla da ulazimo u šablone,ali kod tebe nekako očekujem cvjetne,romantične priče.meni se to i sviđa.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:39
Sarita banana i prila ,ali da li ste vi uistinu vidjele  da sam ja sklona romantičnom šabiju napravila jednu mušku   tipično mušku recimo tako kompoziciju , Zanima me tko će to uočiti,čini mi se da ulazimo u šablone....
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:28
pravo zadovoljstvo je pogledati tvoje radove. .sve je tako cvjetno,romantično.... ...proljetno.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:38
mima,bas si bila vrijedna,krasne stvari si napravila,cestitam.Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:00
Što se mene tiče počinje groznica subotnje večeri.Ja onda jedino mogu pronaći žrtvu da mi stavi slike na forum.(moj sin 20 g.),postoje neke realne šanse da se do slijedeće subotnje groznice i sama naučim(uz pomoć moje prijateljice Biljane),koja mi je svoje znanje koje posjeduje uz neograničeni talent stavila na raspolaganje.Nadam se da nisam izdala neku nepisanu koncepciju ovog izrazitog ženskog foruma,te malo stavila jednu decoupages mušku rekla bi instalaciju.(moj sin je izjavio da će poludit od tih silnih cvijetića ).Isto se tako nadam da me barba M.Berber neće tužit  za onaj rokovnik i krađu autorskih prava(kada su nam rokovnici sada tako in),a pošto nema baš nekih mačo salveta  upotrijebila sam printeve,pa je i tu napeto. Bundeva na košarici ,jedna je od prvih radova nisam je još nigdje vidjela,neka radi društvo tacni od Mare nostrum.Bočice za razne tekućine dobila sam gušt raditi kada gledam radove od Masline Vaza za cvijeće i pegla su nastale onako usput,volim kidati salvete i ljepit ih poput mozaika,sada jedino vidim da lak na njima jednostavno radi probleme sa svijetlosti,one su puno ljepše u prirodi.A na kraju,komoda,ah što da kažem ,decentna stara dama ,u kojoj uživa jedna moja draga stara znanica.smile42A ,jesam pretTjerala!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 20:26

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 08:29
danci-ka,hvala što se zadržiš u mojoj galeriji da bi je pohvalilaSmile
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:36
Nemam riječi.... Prekrasno.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.