Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure,hvala što ste me prosvijetlile,te sam zahvaljujući vama doznala da imam i ono prvo i ono drugo.Ja sam vjerojatno onda Kraljica Majka iliti KM
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mima krasni rokovnici, a i peglu si krasno sredila. Moram u pretragu podruma definitivno.
![]() MareNostrum a ja mislila da MPK znači moj potomak, ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mima evo za tebe i sve nove tete......MPK i MPS su skraćenice za moja princeza kćerka i moj princ sin
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Hvala vam svima koje ste posijetile moju galeriju od subote do danas,a nisam se uspijela zahvaliti.Čini mi se da sa vama Franjica i Rosa 2 nisam se još stigla upoznati.Nisam predugo na foruma,pa mi je žao što još uvijek nisam stigla pogledati sve stranice.Ali hoću.Što znači skraćenica MPK,još nisam ovladala novim comp jezikom.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
O boze pa gdje sam ja do sad bila da nisam vidjela ovu ljepotu sad me bas sram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...danas prvi puta dolutala... i prolupala...pa ti živiš u cvjetnom carstvu. Ne znam što bih od namještaja izdvojila..možda mi je zadnja komodica najljepša a MPK već davno slini za jednom Berberovom grafikom.... sad si mi dala ideju... baš ti fala na osvježenju foruma, na novim idejama! Super si!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
tkz. muška instalacija..u decoupageu je zanimljivo upravo to što mašti nema kraja o kreativnosti da i ne pišem . Mene osobno usreći upravo to kada vidim nešto (meni) drukčije ,baš kao ovaj stari fijaker i lulica...
![]() Komoda je za mene još uvijek big step , zato sve pohvale za hrabrost a stručnost i ljepota ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lijepo si ti to sve reciklirala od stolića do pegle......a muški komplet mi je naravno zapeo za oko.........možda malo neobično za tebe ali meni dobrodošao odmak od cvijetića......
![]() ali najviše me je oduševila fotografija.......ma kako su se lijepo poslagali od najmanjeg do najvećeg
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
rokovnici su stvarno prekrasni!
bravo! ![]() |
|
![]() |
|
U ovoj priči se nikome ne udovoljeva,svi su ravnopravni.
|
|
![]() |
|
Tako mi je drago da sam uspijela isprovocirati komunikaciju.Još jedva čekam komentare na mušku instalaciju.Prilično sam se "namučila"naći lule,stare aute....Molim jedino poštovanje ,na onoj slici u pozadini su moji predci.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
draga mima pa sama si rekla da je to tvoj sin "poludio" od silnih cvjetića,pa sam mislila da je to bio samo mali kompromis da ga se odobrovolji za daljnju suradnju!?iako je i "muška" scenografija lijepa,pošto je samo jedna,čini mi se da ne odražava tebe kao sve do sada što sam vidjela.ne bi rekla da ulazimo u šablone,ali kod tebe nekako očekujem cvjetne,romantične priče.meni se to i sviđa.
|
|
![]() |
|
Sarita banana i prila ,ali da li ste vi uistinu vidjele da sam ja sklona romantičnom šabiju napravila jednu mušku tipično mušku recimo tako kompoziciju , Zanima me tko će to uočiti,čini mi se da ulazimo u šablone....
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
pravo zadovoljstvo je pogledati tvoje radove.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mima,bas si bila vrijedna,krasne stvari si napravila,cestitam.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Što se mene tiče počinje groznica subotnje večeri.Ja onda jedino mogu pronaći žrtvu da mi stavi slike na forum.(moj sin 20 g.),postoje neke realne šanse da se do slijedeće subotnje groznice i sama naučim(uz pomoć moje prijateljice Biljane),koja mi je svoje znanje koje posjeduje uz neograničeni talent stavila na raspolaganje.Nadam se da nisam izdala neku nepisanu koncepciju ovog izrazitog ženskog foruma,te malo stavila jednu decoupages mušku rekla bi instalaciju.(moj sin je izjavio da će poludit od tih silnih cvijetića ).Isto se tako nadam da me barba M.Berber neće tužit za onaj rokovnik i krađu autorskih prava(kada su nam rokovnici sada tako in),a pošto nema baš nekih mačo salveta upotrijebila sam printeve,pa je i tu napeto. Bundeva na košarici ,jedna je od prvih radova nisam je još nigdje vidjela,neka radi društvo tacni od Mare nostrum.Bočice za razne tekućine dobila sam gušt raditi kada gledam radove od Masline Vaza za cvijeće i pegla su nastale onako usput,volim kidati salvete i ljepit ih poput mozaika,sada jedino vidim da lak na njima jednostavno radi probleme sa svijetlosti,one su puno ljepše u prirodi.A na kraju,komoda,ah što da kažem ,decentna stara dama ,u kojoj uživa jedna moja draga stara znanica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka,hvala što se zadržiš u mojoj galeriji da bi je pohvalila
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Nemam riječi.... Prekrasno.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |