Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:42
Woow draga uvijek kad dođem k tebi ostanem bez rijeći..predivna kuća, predivne biljke..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:53
Predivne biljčicesmile169. Lijepo je kad se ima prostor za držanje biljčicaSmile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:53
smile120i unutra i van...
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:02
Bravo za poklone, opet ćeš obogatiti svoju prebogatu kolekciju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:08
draga Anaida, kao i mnogo puta do sada ostanem bez daha nakon što odgledam tvoje fotkice. Prekrasne biljke, u prekrasnom okruženju tvog tako toplo sređenog doma.
lijepi pozdrav
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 09:29

Anaida kod tebe uvijek uživam, prekrasno cvijeće i unutra i vani, i sa ukusom raspoređeno.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 09:51
napokon si se i ti probudila Wink
slobodno ti nas povremeno počasti slikama svog lijepog cvijeća Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 11:26
Zbog ovog malog azilanta koji je kod mene pronašao dom

veliko je pitanje kako će ovog proljeća i ljeta izgledati moja okućnica... Obilježio je svaki grm, travku, cvijet i lukovicu. LOL

Ali tko bi odolio ovakvom pogledu, pa i uz malo manje cvijeća u vrtu...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 11:28
presladak je...naučit ćeš ti njega gdje nesmije smile78
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 12:11
Super ti je psić!

I ja muku mučim s mojom kujicom da je naučim da ne smije dirati biljčice koje se njoj toliko sviđaju, ali tješim se da s vremenom ipak nauče.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 16:04
Naravno da će naučiti, presladak je, samo je oboružaj strpljenjem, biljke će narasti, pas moje kćeri ima 14 godina i baš joj je jutros pojeo dvije maćuhice na balkonu, eto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 16:07
Anaida, presladak je!Big%20smile
Obilježavanje je već veći posao da ga se usmjeri, gdje smije a gdje ne.
Ali iskopavanje cvijeća... to se da zaštiti. S malo sreće će naučiti gdje smije a gdje ne!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 21:50
E baš sam oduševljena neznam šta da kažem-ma prekrasn je smile92
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 22:26
Predivan psić.
Treba ga još deresirat, moja prijateljica je uspjela da ide mokrit  na neku pelenu, daje pet ( kao pozdrav digne nogicu), napravi bočno salto, digne se na dvije noge, okrene se u krug i sjedne,...
Znam samo da joj daje nešto za nagradu što god obavi kako trebaSmile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 22:36
Preslatko malo stvorenje!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:36
Hvala vam na lijepim riječima za mog malog peseka.. Prenijet ću mu da vam se svidio Smile  Moj veliki pas Fido, njemački ovčar, već mjesecima je stalno kod svekrve i više ga ne selimo malo k njoj malo k meni, pa sam poželjela nekog tko će stalno biti kod nas... I eto nam malog Fifija. Ja se nadam da ćemo azilantić (Fifi), cvijeće i ja živjeti veselo.. Ali nek samo dođe proljeće pa ćemo vidjeti. Jučer sam počela orezivati lavandu, ali je jako puno imam i dosta je velika i odrvenjena pa sam samo 4 grma orezala. Danas popodne, ne bude li kiše, nastavljam rezanje grmova (imam ih dvadesetak). Isto sam tako jučer maknula zimsku zaštitu od borovih grana na kamenjaru i tako otkrila kamenjar (Fifi je bio oduševljen tom činjenicom i sto puta protrčao gore, dolje, gore, dolje po kamenjaru), a također sam otkrila i rododendron i azaleu.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 08:41
Sad imaš baš lijepo društvo dok radiš u vrtu
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 14:31
u pravu si,tesko je odoljeti ,presladak je
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 17:19
Fifi je smile227
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:48
Naznake proljeća i u malom međimurskom vrtu...

Središnji se otok budi... Pooooolaaaakoooo....

Rododendron, azaleja, thuje... I iza je bambus.

Pogled na siromašan vrtić..

U kamenjaru ima života i boja, ali i to je siromašno..

U kući Uskrs..

I proljeće u bojama

I, meni najdraži proljetni darak u  mojem vrtu (sa svojim prijeteljem preko žice. Zakon braće LOL ) . Fifi i Bobi.

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.