Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lepoglavska cipka i nesto idrije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lepoglavska cipka i nesto idrije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 12:52
P r e k r a ssssssnnnnoooooosmile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 12:22
sve je već rečeno, prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:35
ne mogu vjerovati da nisam ništa napisala a znam sigurno da sam slinila nad ovim radovima......a št i da napišem kad sam bez tekstasmile94
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:27
Koji radovi! Bez teksta, al baš bez teksta smile227
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 22:17
drage moje vjerne posjetiteljice hvala vam puno na vasim predivnim komentarima i rijecima divljenja koje ostavljate u mojoj galeriji .Svima vam saljem velikesmile79
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 19:55
ova divota me ostavila bez daha!stvarno prekrasno
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:07
ova mi je najljepša i kako sam već rekla najraskošnija, bravo, mislim na ćipku iznad Biljaninog komentara.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 20:10
smile94nemam rijeci, cipka je za mene vrh svih rucnih radova, svaka cast majstorice smile211
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 09:43
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

izlozba
smile227smile227smile227
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 00:01
Da mi pamet stane... Kakvi radovi! smile39
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 15:37
Evo me ponovo, priznajem da dugo nisam bila u tvojoj galeriji, a tamo same prekrasne stvari.
Najljepši i raskošniji mi je "CVIJET DO CVIJETA BUKET"stvarno poseban, ja nemem orjentaciju, o cijeni, ako nije problem molim te na pp
I zanima me format
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:41
Bravo!Prelijepi radovi!Smile
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 10:06

Drage moje ivna i Primavera hvala vam na lijepim komentarima .Ivna sa veseljem prihvacam tvoj prijedlog vrlo rado cu ti pokazati ,a i odvesti te do nase galerije da malo razgledas i preostale radove bilo bi steta ne vidjeti ih, ipak smo nas dvije susjede a znas onu staru "tko ce kome ak ne svoj svome".Primavera nisam ti ja tip koji bi se hvalioLOLLOL,dakako da ima i mojih radova al nebi bilo lijepo da uz toliku ljepotu pokazem samo svoje kad mozete uzivati i u ostalim radovima,a i nisam zeljela nista komentirati jer svaka cipka govori za sebe.drage moje saljem vam velikesmile79

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:35
 Love%20You ...draga Rosa, opet si nam uljepšala dan ovim prekrasnim izlošcima majstorija vrijednih ruku lepoglavskih čipkarica... nisi ništa napisala, skromna kao uvijek, no sigurna sam da je medju njima i dobar dio tvojih rukotvorina... uopće ne mogu izdvojiti niti jednu čipku jer su mi sve jednako lijepe, nestvarne, prozračne, maštovite... i svi ostali ručni radovi su krasni, naročito su zgodno obheklane pisanice, a i onaj nadstolnjak s izvezenim bršljanom je predivan... usto, izaziva osjećaj ponosa činjenica da je lepoglavska čipka pod zaštitom UNESCO-a kao hrvatska kulturna baština... bravo za tebe i tvoje Lepoglavke Bravo!Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:53
Rosa, ovo je prekrasno.Meni ovo izgleda toliko apstraktno i toliko nemoguće za izraditi (doduše, ja samo skupljam ručni rad a ne radim Embarrassed ).Jednom kad otopli, morat ćemo se naći da vidim "uživo" kako ti to radiš (pa ipak smo malte ne susjede Wink).Svaka čast smile141 !
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:20
izlozba
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:19
malo heklanogizlozba
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:17
ovo nije bilo nizlozbaa izlozbi -luster od slame
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:15
izlozba
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:15
izlozba
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.