Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E kako ja sebi nađem posla ----vidi sad baš ne mogu slikati kad ste navalili da vidite kako je biljka ćelava --ne mogu -ja ću sama na njoj da experimentišem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde slikaj ta ćelava stvorenja
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho sad su svima čelave ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Eto mene Niho opet... ja kod tebe dođem i pročitam savjete, a usput bacim oko da vidim što si sve kupila ![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta da slikam kad je sva ćelava samo grančice ostale sramota da ih stavim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Na sunce i jednog i drugog, a što se rezanja tiće slikaj da vidimo da li im treba rezanje ili ne.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hajde cure sad mi recite -pošto je kod mene sad eto snijeg već otišao i lijepo je zatoplilo -šta da radim sa Krompirkom -i Bugenvilijom -da li treba da im malo vrhove odsiječem---radi grananja -i kad mogu da ih iznosim van da se malo privikavaju na toplije vrijeme
|
|
|
|
![]() |
|
Ma samo zemlju kupila i vazne za balkon a cvijeće će još malo sačekati-pa ima još snijega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
A što nisi slikala to što si nakupovala jadna ne bila hej žene
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Draga Niho,vidim (tj.čitam) da si nabavila nove tegle za novo cvijeće.Iduči tijedan šaljem ti tvoje pelcere pa češ imati šta saditi u njih. Treba mi tvoja adresa ,šalji na P.P.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
---Jesam danas malo išla i joj kako je lijepo kad samo malo ugrije milina ali snijega još ima -------nakupovala sam swe svega -kod mene nema krize -ubiće me ovaj mm- ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
- -ma draga moja -navratim ja možda ovo ljeto u Sarajevo -familiji pase vidimo- ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne troši pare na vazne, ionako ću ih ponijeti u torbi
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Helouuuu.....
![]() Jesi li se istrošila u čaršiji ?, nakupovala si se vaza za kaktuse
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
niho pozeljela sam te bogami
|
|
![]() |
|
Evo ga topi se -ma da mogu unosila bi ga u kuću i bacala po šporetu samo da odlazi ali ja sam se spremila za biljke -kupila sam vazne -zemlju neka sijemena i meni je proljeće odma --ma svanjiva i nama
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
niho niho kad će nam doći proljećeeeeee
|
|
![]() |
|
Joj ne mogu doćekati ma čeka te sve šta ti srce zaželi ----------cvijeće je svo tvoje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljepotice, tu sam virim iz ugla i gledam što radiš, čini mi se da negdje piše na velikom paketu moje ime, pa sad ću ja doći po to, već trčim....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |