Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 17:41
E kako ja sebi nađem posla ----vidi sad baš ne mogu slikati kad ste navalili da vidite kako je biljka ćelava --ne mogu -ja ću sama na njoj da experimentišemsmile96-pa šta bude 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 15:00
Ajde slikaj ta ćelava stvorenja Wink, valjda će i meni ove godine koja dobra forumska dušica udjelit taj krumpir.....WinkEmbarrassed
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 14:17
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ma šta da slikam kad je sva ćelava samo grančice ostale sramota da ih stavim Embarrassed

Niho sad su svima čelave LOL
život je more
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 14:08

Eto mene Niho opet... ja kod tebe dođem i pročitam savjete, a usput bacim oko da vidim što si sve kupila Wink

I slikaj, slikaj nego što. Imam ja isti problem s bugicom i krumpirkom pa da i ja znam što ću s njima (ja kao iz one stare - ne laje pas zbog sela Tongue).
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 13:33
Ma šta da slikam kad je sva ćelava samo grančice ostale sramota da ih stavim Embarrassed
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 13:15
Na sunce i jednog i drugog, a što se rezanja tiće slikaj da vidimo da li im treba rezanje ili ne.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 13:04
Hajde cure sad mi recite -pošto je kod mene sad eto snijeg već otišao i lijepo je zatoplilo -šta da radim sa Krompirkom -i Bugenvilijom -da li treba da im malo vrhove odsiječem---radi grananja -i kad mogu da ih iznosim van da se malo privikavaju na toplije vrijeme 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 19:54
Ma samo zemlju kupila i vazne za balkon a cvijeće će još malo sačekati-pa ima još snijega smile43ali još malo ćemo čekati
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 18:53
A što nisi slikala to što si nakupovala jadna ne bila hej žene
smile79
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 18:43
Draga Niho,vidim (tj.čitam) da si nabavila nove tegle za novo cvijeće.Iduči tijedan šaljem ti tvoje pelcere pa češ imati šta saditi u njih. Treba mi tvoja adresa ,šalji na P.P.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 17:14
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ne troši pare na vazne, ionako ću ih ponijeti u torbismile96
--smile96-nećeš ti ništa nositi radije ti novce dam a jedva pronašla vazne a ti bi nosila - A kupila sam sebi sijenke od Mini Dalija-baš su prekrasne i-- Statica-sinuata-----Statica miješavina suho cvijeće kako je prelijepo Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 17:12
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Helouuuu.....smile113 i meni su sad dani sve ljepši i ljepši, svaki dan nešto napravim po vrtu, makar iza posla, i sat vremena mi je dosta da se bolje osjećam.....

Jesi li se istrošila u čaršiji ?, nakupovala si se vaza za kaktuse Wink

---Jesam danas malo išla i joj kako je lijepo kad samo malo ugrije milina ali snijega još ima -------nakupovala sam swe svega -kod mene nema krize -ubiće me ovaj mm-LOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 17:11
Originalno poslano od člana inaja inaja napisao:

niho pozeljela sam te bogami

- -ma draga moja -navratim ja možda ovo ljeto u Sarajevo -familiji pase vidimo-Tongue-jako mi nedostaješ-ali samo ti svoje obavlljajWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 16:40
Ne troši pare na vazne, ionako ću ih ponijeti u torbismile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 15:34
Helouuuu.....smile113 i meni su sad dani sve ljepši i ljepši, svaki dan nešto napravim po vrtu, makar iza posla, i sat vremena mi je dosta da se bolje osjećam.....

Jesi li se istrošila u čaršiji ?, nakupovala si se vaza za kaktuse Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 15:18
niho pozeljela sam te bogami
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 14:59
Evo ga topi se -ma da mogu unosila bi ga u kuću i bacala po šporetu samo da odlazi ali ja sam se spremila za biljke -kupila sam vazne -zemlju neka sijemena i meni je proljeće odma --ma svanjiva i nama 
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 03:26
niho niho kad će nam doći proljećeeeeee
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 23:44
Joj ne mogu doćekati ma čeka te sve šta ti srce zaželi ----------cvijeće je svo tvoje Hug
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 21:33
Ljepotice, tu sam virim iz ugla i gledam što radiš, čini mi se da negdje piše na velikom paketu moje ime, pa sad ću ja doći po to, već trčim....smile115
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.