Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Draga Slavice, samo naprijed, ako imas neko pitanje, samo pitaj, rado bi uskoro vidjela i tvoju cipku (meni se to jako dopada ) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je jako lijepo a ona kutija me oduševila,onaj cvijet bi nam možda mogla pojasniti kako si to napravila,savršeno je!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična kutija za sve sitnice bez kojih ne možemo
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
biljana super ormarić, odlična ideja, samo jesi li možda razmišljala kako bi bilo da je umjesto boje drveta bijela boja? Nekako mi se čini da bi s tim "detaljčićem" bio skroz savršen.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
I kutija i ormarić sa mojim omiljenim motivima.
Cvijetić od (mislim da je )struktur paste daje poseban efekt. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nisam dovršila........pa se vraćam! Rokovnik je super! Krasan 2k i predivna uspomena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super radovi, a reci da li je kutija dovoljno velika za sav kreativni nered? Meni nije nikakva kutija dovoljna, ja sam uzurpirala cijeli jedan ćošak u kući samo za svoje salvetice i bojice |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su savršeni,rokovnik je fantastičan!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Drvena kutija je odlična ,mani bi bilo žao u nju staviti lakove...itd..
a za rokovnik ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Originalne ideje! Samo tako dalje!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga sarita-banana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,kad vidim ovako nesto lijepo,jezik mi se zaveze.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |