Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Željkice moja ---a moj muž je legenda on uvijek svako malo mene nesačim obraduje -zato ga obožavam-jer uvijek zna šta želim i uvijke ispuni moje željice koje nisu baš nešto velike ali ja sam sretna i sa ovim
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Agava je predivna, a i poklon također!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- Ma hvala ti ali ija naopokon dočeka proljeće sad tek poćinjem da uživam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-------Hvala ti najljepš-draga moja----ali moj stvarno iskreni savijet bi bio da svoju -agavu-izvadiš potpuno iz zemlje da je dobro oćistiš od te truleži-i da je ostaviš tako bar 2 dana da odstoji. Kad se je dobro sasušila uzmi i posadi je u zemlju ali suhu.......a samo gore na vrhu je malo zalij da bi se malo stegla zemlja oko nje.---------Ja mislim da će biti sve ok .--sa njom-ali i ne brini se i ako ne bude-----ma imaš bona kod mene -šaljem ti - Lijep pozdrav-od mene |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kaktusi su superiška ..važno da je snjeg okopnio
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Agava je divna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Niho kaktusi su
![]() Šta da ti kažem za agavu, super je.
Ne znam šta sam radila s mojom agavom pa mi je počela truniti iz korjena. Nisam je puno zalijevala, samo sam je premestila iz sobe u hodnik gdje je malo hladnije.
Šta misliš ima li joj pomoći?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja isto čekam nešto"čelavo" a ona lupi"bodljikavo"
![]() |
|
![]() |
|
Da znaš da i hoću -ja od sutra počinjem sa pravim uživanjem sa svojim kaktusima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha ipak slikice, krasna ti je agava - uživaj bez snijega, bilo je i vrijeme.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tekst, tekst, tekst, ako nemaš cvijeća dođi dat ću ti ponešto, pa da možeš stavit koju slikicu, jer ovako ti je tema "ćelava"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
E moj krompirko nije ćelav-hahahahah----- samo bugica a ja ću nju sad upravo da ošišam
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Đesi nihice maculjo!!! Što se tiče krompirka i moj je oćelavio ove zime a ja sam ga neki dan malo zip zip makazama pa se nadam da će mu to godit tako uradim svakog proljeća pa se više razgrana mada je ove godine sav nešto jadan isto dlake behaderove
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Pa, da ,tak si i ja mislim. Samo ju treba malo zaliti i prihraniti
![]() |
|
![]() |
|
----------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
niho slikaj .slikaj. da i ja u banji pogledam barem šta čelavo tj koju cvječkicu
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Da,ajde slikaj ,Niho,da vidim jel je tvoja čelavija od moje
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |