Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osim što si prava maherica kad su radovi u pitanju, tvoji smajlići me izluđuju (na pozitivan način, naravno)-mašta ti nema kraja!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
tvoj žabac me pravo nasmijano.mogu samo zamisliti veselje primaoca čestitke,a zdjelica jagoda....predobra
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovih dana svuda kasnim, kasnim tako i sa komentarom ovdje, pa su me naše drage tete preduhitrile sa svime što su napisale... mogu na sve to samo dodati, da tvojoj mašti zaista nema kraja i oduševljavaš me svojom multipraktičnošću i multitalentiranošću... i ono što je, barem meni uvijek jako važno, sve razradiš do zadnjeg detalja...staviš točku na i ...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Primavera, osim u ovoj galeriji, ima li još u nekoj drugoj tvojih radova? Ja tražim...pa promašim izgleda..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Evo, bila u obe....oduševila me prva, al kad sam ušla u drugu...auuuuuuu, pala sam na g..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Žabac je pravi filmski glumac i princ i bez poljupca!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
samo se nadam da će čestitke stići u prave ruke i osobama koje će primjetiti koliko je mašte, strpljenja , kreativnosti i ljubavi u taj rad uloženo, na kraju bez ljubavi nebi bilo niti tako krasnih uradaka.
|
|
![]() |
|
Primavera, ja sam u Kaštelima, a u Splitu-drugom gradu po veličini nema nekih tečajeva...a mogla si svratit u naše krajeve i povest još neke članove s foruma...bilježim se s štovanjem!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Maslina, puno ti hvala
![]() ![]() ...draga Nado, od srca ti hvala
![]() ...Maredelmare draga, hvala i tebi od srca
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Imam svoje favorite i ovako u ovoj trećoj smijeni hvatam i spajam lik i djelo
![]() |
|
![]() |
|
...draga Mima, treća smjena je i meni najdraža, jedino tada mogu u miru razgledati galerije... hvala ti na posjetu i komentaru
![]() ...u ovaj kasni sat pokazat ću vam malo mog prčkanja sa salvetama... nisam ni ja mogla odoljeti mainstreamu iliti ga kud svi Turci tud i mali Mujo i ruke su same poletile na bočice, vješalice, motive lavande i maslina... moja najdraža prijateljica ima mali studio apartman na Krku i htjela sam ju nekom sitnicom razveseliti pred sezonu, pa sam se i ja okušala u nečemu čemu nisam toliko vična kao tete-salvete majstorice, ali me silno veselilo i opuštalo dok sam radila ovih par svaštica...
...lavanda kompletić... vješalica, minijaturna pločica i pasent pisanice, ipak je Uskrs pred vratima (iznimno ih stavljam ovdje a ne u moju Blagdansku galeriju s obzirom da se radi o ciljanom kompletu)...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...ulje/ocat kompletić... male staklene bočice Jamnice odmah su bile predodređene za ovu namjenu zbog svog zgodnog oblika i veličine...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...trudila sam se slijediti korisna uputstva naših majstorica, dobro se zabavila radeći ovo, a prijateljicu jako razveselila... što je na koncu najvažnije...
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kroz nesebične upute naših majstorica .zabave do krajnjeg rezultata ...pisanice su prekrasne .a flašice savršene kao poklon .
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kratki prelet po stranicama ....kratki komentari
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
predivno ali moram reći da su mi pisanice sa lavandom fenomenalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Predivna stilska obrada lavande. KOmpletić je za 10.
Bočice lijepo obrađene. Jako mi se sviđaju prijelazi nijansi. Moj poklon velikoj umjetnici. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je nekako zamirisala lavanda!
Prelijepi radovi za kuću na moru. |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Primavera prekrasan Lavanda kompletić, a bočice su očaravajuće. Svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |