Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera - salvete i drugi papiri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera - salvete i drugi papiri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 23>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 00:15
Osim što si prava maherica kad su radovi u pitanju, tvoji smajlići me izluđuju (na pozitivan način, naravno)-mašta ti nema kraja!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 00:20
tvoj žabac me pravo nasmijano.mogu samo zamisliti veselje primaoca čestitke,a zdjelica jagoda....predobrasmile94
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 07:20
ovih dana svuda kasnim, kasnim tako i sa komentarom ovdje, pa su me naše drage tete preduhitrile sa svime što su napisale... mogu na sve to samo dodati, da tvojoj mašti zaista nema kraja i oduševljavaš me svojom multipraktičnošću i multitalentiranošću... i ono što je, barem meni uvijek jako važno, sve razradiš do zadnjeg detalja...staviš točku na i ...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 02:08
Primavera, osim u ovoj galeriji, ima li još u nekoj drugoj tvojih radova? Ja tražim...pa promašim izgleda..
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 02:16
  Hvala vam puno drage moje djevojčice Valentine%20artist uvijek me silno raznježite....

@draga Maredelmare, puno ti hvala na interesu.... imam još dvije galerije u Ručni radovi i izrada nakita, ostavljam ti linkove da ne tražiš:

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 12:18
Evo, bila u obe....oduševila me prva, al kad sam ušla u drugu...auuuuuuu, pala sam na g.. ......pa mislim,..ma ne mogu mislit uopće, totalno sam blesnuta od onoliko..i to onakvih radova , morat ću pogledat još koji put...al polako..
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 11:57
Žabac je pravi filmski glumac i princ i bez poljupca!!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:27
samo se nadam da će čestitke stići u prave ruke i osobama koje će primjetiti koliko je mašte, strpljenja , kreativnosti i ljubavi u taj rad uloženo, na kraju bez ljubavi nebi bilo niti tako krasnih uradaka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:34
Primavera, ja sam u Kaštelima, a u Splitu-drugom gradu po veličini nema nekih tečajeva...a mogla si svratit u naše krajeve i povest još neke članove s foruma...bilježim se s štovanjem!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 00:44
...draga Maslina, puno ti hvala ...ma je, glumac je taj mali ali pokreće ga "kotačić" napravljen od 2 kovanice od 5 lipa, pa se može reći da ga pokreće novac smile214 a ne poljupci...

...draga Nado, od srca ti hvala ...doista ne bi mogla raditi bez ljubavi koju osjećam prema stvaranju...

...Maredelmare draga, hvala i tebi od srca  na tako divnim riječima i prije svega na strpljenju i vremenu koje si utrošila razgledavajući moje galerije... a po pitanju Splita, Kaštela, Trogira, ma bilo kojeg predivnog mjesta uz naše more, da imam ikakve mogućnosti već idući tjedan trajno bi se tamo preselila bez imalo žaljenja za Zagrebom... more je oduvijek bilo moja najveća ljubav, ali nažalost sudbina me nije tamo smjestila... ali tko zna, još uvijek ima nade, a do tada doći ću kad god mognem jer samo uz more mogu doista napuniti baterije Scuba%20DivingHammock
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 01:13
Imam svoje favorite i ovako u ovoj trećoj smijeni hvatam i spajam lik i djeloSmile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 00:52
...draga Mima, treća smjena je i meni najdraža, jedino tada mogu u miru razgledati galerije... hvala ti na posjetu i komentaru Thank%20You

...u ovaj kasni sat pokazat ću vam malo mog prčkanja sa salvetama... nisam ni ja mogla odoljeti mainstreamu iliti ga kud svi Turci tud i mali Mujo i ruke su same poletile na bočice, vješalice, motive lavande i maslina... moja najdraža prijateljica ima mali studio apartman na Krku i htjela sam ju nekom sitnicom razveseliti pred sezonu, pa sam se i ja okušala u nečemu čemu nisam toliko vična kao tete-salvete majstorice, ali me silno veselilo i opuštalo dok sam radila ovih par svaštica...

...lavanda kompletić... vješalica, minijaturna pločica i pasent pisanice, ipak je Uskrs pred vratima (iznimno ih stavljam ovdje a ne u moju Blagdansku galeriju s obzirom da se radi o ciljanom kompletu)...

...ulje/ocat kompletić... male staklene bočice Jamnice odmah su bile predodređene za ovu namjenu zbog svog zgodnog oblika i veličine...

...trudila sam se slijediti korisna uputstva naših majstorica, dobro se zabavila radeći ovo, a prijateljicu jako razveselila... što je na koncu najvažnije...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 00:55
smile227 bez riječi sam..... vješalice,boce,jaja,ma sve je savršeno,jako ljepo. svaka čast primice 
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 00:59
Butterfly%20watching ....joooj, draga moja Rose, i ti si u pogonu ovak kasno.... hvala ti draga moja, uvijek me tako razveseliš Thank%20YouThank%20You
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 08:47
Kroz nesebične upute naših majstorica .zabave do krajnjeg rezultata ...pisanice su prekrasne .a flašice savršene kao poklon .Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:30
Kratki prelet po stranicama ....kratki komentariClapsve po mom guštu...toliko se stigne u prvoj smjeni...
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:41
predivno ali moram reći da su mi pisanice sa lavandom fenomenalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile227
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:43
Predivna stilska obrada lavande. KOmpletić je za 10.
Bočice lijepo obrađene. Jako mi se sviđaju prijelazi nijansi.
Moj poklon velikoj umjetnici.smile149
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 09:44
Baš mi je nekako zamirisala lavanda!
Prelijepi radovi za kuću na moru.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 13:36
Primavera prekrasan Lavanda kompletić, a bočice su očaravajuće. Svaka čast Wink a sad idem guštati u tvoje ostale galerije smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.