Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 245> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fifi ili Bobi? svejdeno presladak je a kućne uskrsne dekoracije su predivne, stiglo proljeće
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Preslatko, osim kućnih ljubimaca tvoj me vrt uvijek oduševi, jer imaš pun9o mjesta, pa je lijepo, jer nije natrpano ko kod mene. Kamenjar će tek zasjati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Anaida kod tebe je već sada lijepo. Bit će još ljepše kad se sve biljčice probude i naprave pravu cvjetnu rapsodiju.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Super, super..... ti kažeš siromašno, ma neeeee draga moja, sve se je probudilo i poraslo nema veze što još ne cvate ....za sad imaš ovaj crno bijeli cvjetić..... kako je medeni, da li mu je to visina ili je još beba ?
Za interijer imaš uvijek moje pohvale i pici-pici ko uvijek....... zeko
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme Anaida predivno...tvoj vrt se lagano budi a pesonja je prepresladak
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja će tu biti ljepota kod tebe za vrlo kratko vrijeme -joj puno mijesta puno razlićiti biljaka ma sve prekrasno če biti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Još samo malo pa će to zasjati u punom sjaju. Taman dok Fifija naučiš da ne smije čupkati po vrtu i kamenjaru |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Primorka, Korijenko, Lana2, Minimode, Triša, Niho, Stefkaja, hvala vam na posjeti i lijepim riječima za moj proljetno skromni vrt, ali i ponajviše za crno bijelog Fifića. Fifi je mješanac pekinezera, iz azila, ima godinu i dva, tri mjeseca, kod mene je desetak dana. Za sada je obilježio svaki cvijet, grm, lukovicu (dizanjem noge
![]() ![]() Inače samo kroz vikend još malo porezala ljetni jorgovan i suručicu, lavande sam neki dan riješila i pripremila ih za proljeće i novu sezonu. Rasadila sam i kineski šaš, sad sam od njega pokušala stvoriti malu ogradu u stražnjem vrtu, iza kuće. kad naraste, sliknem vam. Isto tako rasadila sam i pampas travu, dosta se raširila tu naprijed pa mi je malo smetala jorgovanu i gliciniji. I drijen smo zasadili. I sve je to bilo dovoljno za zubobolju i glavobolju a i MM mi je prehlađen. Vjetar nas je napuhao jako..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joooooj,Anaida, Fifi je šećer šećerni!Uči ga odmah od početka gdje ne smije,shvatit će brzo!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene sa, još uvijek, skromnim proljetnim slikicama moje okućnice.
Pogled kroz magnoliju na narcise u središnjem otoku
![]() ![]() Zumbul voli narcisu. I narcisa je u njega zagledana.
![]() Mali jaglac žuti
![]() Plućnjak
![]() Nikako da se imena sjetim...
![]() Siromašan kamenjar...
![]() Eto, sve je još na početku... Tek se ovih dana bude grmlje i drvca..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nikako da se imena sjetim - to ti je bergenija.
Vrt ti je prekrasno krenuo. Kamenjar siromašan? E baš nije, nego je već sada krasan |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
roza bergenija
![]() Danas se često "vrte" magnojile po forumu, da li obične ili ove stellate, ovo je njihov period.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože pa kako je predivno i kad je siromašan kao što kažeš -predivan je i tako
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme kako skromni vrt. Pa budi se cijeli, lijepo je i samo zelenilo a kamo li cvijeće koje ti je procvjetalo.
![]() Uskršnje dekoracije su prekrasne. Bravo. Ja još nisam o tome razmišljala!
Ali naj slađe su slike peseka. Pa zbilja su medeni ovako skupa!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam vidjeti kako se snalazite ti i tvoja mala igračka!
Nije ti vrt ni siromašan ni skroman - svima nam je tako bilo do pred koji dan. Tvoj je kamenjar jedan od onih koje rado posjećujem i sad je lijep.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma bitno da je krenulo kroz par dana bit ce jos vise za slikanje ,i kakav prazan kamenjar kad tu ima svega samo treba malkice pricekati da procvate
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bijela magnolija-glasam za nju.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je oživilo u ovim proljetnim danima pa i tvoj vrt.
Sad je jako lijepo,a kako tek budeee... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |