Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Odličan makeover |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
koko su ti mocne ove kutije,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su savršene,ljepe,jednostavne,.......još motiv ruže.......
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepe šarene vesele, prave Uskršnje kutije!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlično biljka.........jako mi se sviđa kako poznate ( i pomalo već dosadne ) salvete dorađuješ u nešto novo i jako interesantno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako dobri motivi
![]() ![]() edit:biljo vidila san te na fotki,jeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako lijepo,strašno dobri motivi i izvedba! |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Salvete s velikim cvjetovima stvarno treba znat gdje i kako upotribit da ne ispadne kićeraj, i...mogu ti reć...ti si ih zaista odlično upotrijebila-čista petica! A posebno mi se sviđa ona zelena
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
drenka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Imam i ja nekoliko kutije.Originalna ambalaza mi se nesvidja, i ovo je super ideja sta bi mogla napraviti.
ove tvoje su mi bash slatke! |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
super make over ovih kutijica... vidiš, vidiš...naslafgala sam i ja nekoliko...mogla bih se malo pozabaviti njima...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasne kutije sve odreda
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga Biljo kutije su ti preslatke, i ja imam nekoliko ali nikako da počnem jer ne znam kako se boja prima na metal a neznam ni kako si ti dobila one divne točkice na poklopcima, molim te za savjet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |