Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bako da iskrena budem imala sam uvijek želju da ih ovako postavim jer stavarno okrugla vazna u kući je zauzimala puno mjesta a ove bar sad neće -poredam jednu pored druge i mirna -a ovo mi super jer mogu nastaviti istraživati za novim kaktusima
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- E da znaš bilo mi žao....a toliko su nas izboli da više nikad mi neće naum pasti da ih više rastavljam-------nezvala se ja Niho-vijeruj mi---a ovo samo je još jedan dio -a drugi nastavljam pa poludiću više od njih ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuu koliko bockavaca...nema šta krasni su
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Niho predivna kolekija kaktusa.Čestitam.
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Jagoda ---ali stvarno toliko je bilo posla dasu mi se svi smućili- Ali ovi je samo jedan dio -koji se već nalazi vani --------i ne želim ih vidjeti u kući do polovine jeseni.A draga moja ne trebaš više da kupuješ jer se nadam tvome dolasku pa bože moj ima šta želiš uzmi od mene. Lijep pozdrav Jagoda
|
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Niho draga, lijepa ti je kolekcija kaktusa, još samo da procvjetaju pa će biti kao oni sa Facebooka...Jesi li ih izbacila iz kuće na zrak i sunce? Ja pripremam moje izbaciti vani i malo ih srediti i onda naravno i poslikati...Mogu ti reći da sam i ja skupila lijepu kolekciju, a sve zahvaljujući tebi, Triši i Korjenku....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ja hvalim a došla na početak, ovo je nevjerovatno koliko i kakvih lijepih primjeraka ima
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivna kolekcija..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho pa ovo je impresivna kolekcija
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hola Niho.Vidim da si preselila u Mexico.
Kod tebe kaktusa svakakve vrste kao kod g.Bešlića. ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mani koprive, donesi cikasicu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nemoj ih slušat,izbaci koprivu van a s palmom oprezno
posebno onu bananu čuvaj od zlih pogleda ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |