misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto pričekat ću koji dan za slučaj da netko zna gdje se to može nabaviti, a onda ću probati napraviti prvu narudžbu. Rok isporuke je od 1 do 3 tjedna nakon uplate, a paypalom se plaća u sekundi.
Svakako ću vas obavijestiti kako je prošlo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jeste li ikada vidjeli ovako raskošnu pampasicu?
Cortaderia Selloana White ili u roza boji ![]() 10 sjemenki 1,25$ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nepenthes Madagascariensis cijena za 10 sjemenki 3,75 $ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Guglajući netom pronašla sam jedan rasadnik, od onih velikih svjetskih. Šalju sjeme poštom po cijelom svijetu, a i opširno objašnjavaju kako se siju biljke, kako se njeguju, u kojim uvjetima opstaju i kako izgledaju, naravno.
Odlučila sam napraviti prvu narudžbu jer su me neke od biljkica naprosto oborile s nogu! Mislim da sjeme nije ni preskupo, može se platiti karticama ili paypalom. Naravno zanimalo me cvijeće koje se kod nas ne može nabaviti, ili možda može samo ja neznam gdje ![]() Odlučila sam naručiti dvije vrste muholovki i nešto prelijepo i egzotično, ali bolje da vam stavim sličice da to vidite. Ako znate gdje se to može nabaviti kod nas, javite me prije nego pošaljem narudžbu. Ovo je moj prvi izbor: Etlingera Venusta - odnosno porcelanska ruža a cijena za 10 sjemenki je 1,90$ |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
misty, stigla mi je hosta i već se privikava na novi dom
lijepo je izgledala poslije puta, puno ti hvala ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ma daj, nema na čemu
baš mi je drago da te lovorko toliko raduje ![]() već sam negdje napisala - pronašla sam i par maleckih nevena u dvoru, ali kako sam slala više paketa i u isto vrijeme sve pakirala , nekom sam zabunom poslala neven umjesto kadife tj. šeboja a za tebe mi je ipak ostalo sjeme eto, žao mi je zbog toga, ali sigurna sam da će neveni brzo izniknuti tražila sam i još kojeg lmalog ovora, ali nisam pronašla nego tog 1 ako se ne primi javi, pa naletim li na nove mlade (to obično ptice raznesu) sačuvati ću ti ga |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Natalija stigao je paketić jutros, a najviše me razveselio onaj majušni lovor s korijenčićima. Odmah je dobio mjesto uz lozu, s njom će se najbolje razumjeti, a mogao bi joj malo šaputati o Dalmaciji
![]() Sjeme za tebe je spremljeno, još samo da nabavim te koverte pa da to pošaljem zajedno s hostom, hvala ti, puuuuno, s ovim lovorom kao da je djelićak Dalmacije ušao u moj vrt ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Može hamara, dobit ćeš sve samo da nabavim još one velike koverte sa zračnim jastučićima. Ovu poštu u mjestu sam "isprazmila", morat ću na put da ih nađem još
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga misty nisam te zaboravila i kroz koji dan ti šaljem ruže..
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i ja bi luk, i kadulju, i hoste... nudim za sad palme
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Shasha mi je javila da su joj hoste stigle i već su danas posađene.
Jesu li stigle i ostalima??? Nemojte se prestrašiti šume korijenja na gomoljama, a kad gledam ove svoje mislim da vam mogu savjetovati da ih ne sadite duboko. Ovima što ih nisam ni dirnula, korijenje, na puno mjesta čak viri iz zemlje, možda je to njihov način da se šire?? ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lantane još nisu izvirile, ali ne brine me to, pročitala sam da im treba duže, a sve potrebne uvjete sam im osigurala, niknut će sigurno! A bit će ih dovoljno, jedino ne znam kako će one s transportom ![]() Muškatnu kadulju i luk ti mogu poslati u pismu, to je bar jednostavno. Danas mi je bromi bila u posjeti, gledala je hortenzije, pomalo pupaju pa je i ona zaključila da su se uhvatile, ali mislim da bi bilo bolje pričekati još malo da se čvršće ukorijene. Čekam izvještaj od cura kojima sam poslala hoste, ako su preživjele transport mogu ih poslati još ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav misty-da. Ako ti je ostalo nešto od lantane, ukrasnog luka, hortenzije, hoste, muškatne kadulje voljela bih imati.
Ako hoćeš mogu ti poslati reznice ruža pa da probaš ukorjeniti.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam ti poslala paketić, javi kad stigne
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nekako sam uspjela spakovati 5 paketića s hostama, nije bilo jednostavno ali prva pošiljka danas putuje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još ni sama ne znam što će s njima biti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Je li imaš još kojim slućajem koju sadnicu hortencije?? |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga Sasha stiglo je i drugo pisamce sa sjemenjem! Zbilja si divnaaaaaa! Nešto kiši jutros, nadam se da će stati i da će sjeme slaka
jutros u zemlju ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
misty -da ima još kaduljice?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |