Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 48> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tulipani su ti fanatstični, begonija prekrasna, narcise preslatke-dosta drugačije od mojih... ma predivno ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
super tulipani posebno taj punjeni.
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam drage moje
![]() Tulipan Monsella.. ![]() Tulipan Gavota.. ![]() Ove tulipane moram opet slikati jer sad su svi procvjetali.. ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, kaktus ti je u cvatu onaj žuti, moj ocvao, orhideje mrak-prekrasne, ma što kod tebe nije prekrasno, kao i ti sama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu...sta bi mogla izdvojiti,ma sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma obožavam tvoje rođendanske poklone
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga moja,onaj s puno cvjetova je Begonija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Džomba ja ću onak kao prava neznalica... ono puno cvjetova (azaleja?) je predicno. Kaktus sa žutim cvijetom je lijep i sam a još cvijet!!
Ono što sliči na sukulent ima mini sitno zeleno je jako zanimljivo, a ono što cvjeta kao zvončići crveno je prekrasno...Ma sve je lijepo ali su mi ovi zapeli za oko!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne su...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
...sad ih imam i ja i nadam se da cu ih znati sacuvati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A ove slike sam napravila jucer...ovaj kaktus s zutim cvijetom sam kupila prije par mjeseci i bas je lijepo vidjeti da cvijeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ima i ovaj.. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A evo onda da ponovim i slike od prije neki dan!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ok hvala ti najljepsa...vec sam se bila zabrinula da sa mnom nije sve ok ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nestalo je nekoliko dana postova i slika, nekav problem sa serverom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam...nego bila sam sigurna da sam ubacila i druge slike ali nevidim ih ovdje...??
![]() |
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Odličnooooo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dzo evo i mene k tebi. Super su ti biljčice, baš osvježavajuće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Znaš da onako kad sam na brzinu pogledala prve slike nisam ni skužila da su to tulipani.. krasna vrsta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Dzo napokon si nas počastila sa slikama, slobodno ti još koju stavi da uživamo u toj ljepoti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |