Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 22:17
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

nihoo prekrani su ti kaktusi ,da ti to vidi mm ostala bih ti bome bez svih tih teglaLOLWink

------- ma samo ti njega pošalji sve šta zaželi dobiće -ja sam darovna ženska-LOLLOLLOLLOL-a nemoj se poslije onda da žališ----
LOLLOLLOLda, da ma vjerujem ja njemuWink

--------------i ja da znaš -koliko njemu toliko sebi LOL

LOLLOLLOL
niho ,niho ma posaljem ti ga ,al bi ga vratila i prije nego bi uopce stigao do tebeLOLLOLWinknego dosta vise o muskarcima ,prekrasne su ti magnolije ja patim na njih prekrasne su no sa svojom nisam imala srece CryCrya ove god sam nasla jednu prekrasnu al joj je cjena bila paprena pa sam samo prosla kraj nje
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 21:05
Originalno poslano od člana forzicija2005 forzicija2005 napisao:

Samo pričaš pričaš i pričaš daj bona slikaaaaaaa smile79
LOLLOLLOLLOL-pričala i pričala i stavila _hahahahahahWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:45

nihoo prekrani su ti kaktusi ,da ti to vidi mm ostala bih ti bome bez svih tih teglaLOLWink

------- ma samo ti njega pošalji sve šta zaželi dobiće -ja sam darovna ženska-LOLLOLLOLLOL-a nemoj se poslije onda da žališ----

--------------i ja da znaš -koliko njemu toliko sebi LOLLOLLOLLOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:26
magnolija ti je prekrasna ..šteta što cvijetovi ne traju malo duže..
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 18:23

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 18:22
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 18:21
..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 18:20
--- Evo da malo pokažem i svoju magnoliju koja je baš se lijepo rascvijetala -a pošto vidim da će je vijetar svu odnijeti uspijela sam uslikati nekoliko cvijetova pa da malo uživam u njima
.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:52
Samo pričaš pričaš i pričaš daj bona slikaaaaaaa smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 19:41
Pa pripremaj se dušo moja -tebe sve čeka -smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 18:19
Došla ja danas u Skradnik i gledam tamo prema Bosni, kad ono sve uz cestu puno prekrasnih kaktusa, sad vidim da su to tvoji, uzet ću nekoliko , recimo prvih nekoliko kilometara.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 18:17

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 16:55
Hvala Primorka najljepša----ali biće i za tebe kad se sastanemosmile78
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 14:54

E pa ja nikad nisam vidjela toliko kaktusa na jednom mjestu smile227

Niho legendo, svaka čast!
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 14:43
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Evo tebi sad jedno pitanje. Meni se jako sviđa kad su oni posađeni ovako u vazama skupno ali strah me je da bi tako imali previše zemlje i da bi kad bi ih zaljevala dobivali previše vode...... Da li tebi koji tako izgnjili ili propadne i da li ih normalno zaljevaš kao da su posađeni pojedinačno....??

Ajde pa da i ja napravim mali vrtić od par vrsti.

Cure su spomenule Bešlića, mislim da bi se i on oduševio da vidi tvoje bodljikavce...Hug

Embarrassed-joj kako me znaš zacrveniti hahahah- A što se tiće ovoga grupisanja kaktusa-vidiš da ima svakakvih vrsta ----i ne treba obraćati pažnju ljeti oko zalijevanja- Normaklno sve samo što nesmije imati ispod sebe nikakvu posudu da voda ostaje ispod njih...mora oticati i nikad mi nije ni 1 propao čak vidiš kako su svi pokrupni tako da ti možeš bez ikakavi problema napraviti ovakao kao i ja-meni su ovako najljepšiTongue
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 12:12
Evo tebi sad jedno pitanje. Meni se jako sviđa kad su oni posađeni ovako u vazama skupno ali strah me je da bi tako imali previše zemlje i da bi kad bi ih zaljevala dobivali previše vode...... Da li tebi koji tako izgnjili ili propadne i da li ih normalno zaljevaš kao da su posađeni pojedinačno....??

Ajde pa da i ja napravim mali vrtić od par vrsti.

Cure su spomenule Bešlića, mislim da bi se i on oduševio da vidi tvoje bodljikavce...Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 12:00
Nema šta, prava si kaktusarka! Niho Bodljić.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 11:11
Boc boc boc smile183 boc boc boc!!!!!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 10:31
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 10:23
Niho, šta samo tolko kaktusa imaš? Pih, amaterka!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 99100101102103 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,189 sekundi.