Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - katarina77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

katarina77

Odgovori Odgovori Stranica  123 19>
Korisnik
Poruka
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: katarina77
    Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 13:45
Evo moja prva kutija za caj koja je poklonjena seki za rockas.... akril boja, salveta kuhinjska hehe i lak ... sve namjenjeno za salvetnu tehniku ....cure komentirajte jel to ok napravljeno...Prihvacam i kritike i pohvale slobodno kazite ak nekaj ne stima na njoj...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:09
dobro nam došla! kutija je prekrasna,ljepa i jednostavna.

otvorila sam ti tvoju temu gdje mozes stavljat slike svojih radova a ne u tuđoj temi.Embarrassed ako ti se nesviđa naziv teme lako ga mozemo promjeniti
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:17
smile73dobrodosla medju tete salvete, kutija je odlicna bez zamjerki smile141smile170
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:21
hvala na dobrodošlici i hvala na ljepim riječima za kutijicu... nova sam to mi tek prva al bit ce ih jos jer je to cista zaraza kad krenes sam gledas po kući kaj ima za preuredit
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:23
za početnicu,kutijica je odlična! veselim se novim radovima!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:41
dobrodošlica i od mene smile73! Kutija je ispala odlično, jednostavno i decentno! Čekamo nastavak!
ANĐELKA
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:49
Dobro dosla katarina u drustvo teta salveta.Kutija je bas slatka,jednostavna i bas zato lijepa(inace kale obozavam)Hajde budi vrijedna pa nas opet obraduj novim radom.smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:52
Dobro nam dosla ,iako ja ne radim decoupage uvjek volim tu zaviriti pa se diviti kutija ti je fantasticna bas po mom štihuClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 15:02
katarina, dobrodošla Big%20smile kutija je apsolutno predivna, baš si ju vrhunski odradila makar je prva...
volim kad se asimetrično poslože motivi, kale su i same takve i još si ih super smjestila na kutiju Thumbs%20Up
Veselim se tvojim novim radovima...

I pohvale za jednostavnost i eleganciju,
kad se sjetim svoje prve kutije koja je isto bila namijenjena za čaj (lemon&lime),
čudo da je bila dovršena s obzirom s kolko strana sam ju napala, aL ja sam zaražena posebnim virusom LOL
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 15:03
divna kutija, bez ikakovih zamjerki, samo nastavi takosmile73
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 15:47
Dobro došla smile73 Kutijica je jako lijepa, jednostavna. Jedva čekam da vidim još tvojih radova Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 16:15
Odlična je kutija.
Dobrodošla!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:01
Dobro nam došla i dugo mackala prsteke s nama. Nekaj ne štima s kutijom a to je da je došla u krive ruke - i ja bi takvu za čajeke              
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:03
Dobro došla na forum,svakim nas je danom sve više.Kutijica ti je jako lijepa i uredna,bitće tu puno lijepih radovaSmile
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:23
Kao prvo komentar je divna kutija,
a kao drugo ovo ti je jako jako zarazna bolest, kad pocens raditi ne mozes stati. Probaj dalje raditi ps ces vidjeti, biti ce lijepih i ruznih trenutaka u toku rada, ali zelja ce ti uvijek biti jaca. Dakle nastavi.
Bravo.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:30
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Dobro nam došla i dugo mackala prsteke s nama. Nekaj ne štima s kutijom a to je da je došla u krive ruke - i ja bi takvu za čajeke    [IMG]smileys/emot177.gif" align="middle" />    [IMG]smileys/emot106.gif" align="middle" />      

hehehehe sam cu se nasmijat slatko
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:31
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Dobro nam došla i dugo mackala prsteke s nama. Nekaj ne štima s kutijom a to je da je došla u krive ruke - i ja bi takvu za čajeke    [IMG]smileys/emot177.gif" align="middle" />    [IMG]smileys/emot106.gif" align="middle" />      

hehehehe sam cu se nasmijat slatko
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:38
Hvala puno tete salvete na ovako ljepoj dobrodoššlici i pohvalicama sad sam dobila još veću želju za daljnjim packanjem prsičima kad vidim sa su komentari jako pozitivni
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:55
i ja ti želim dobrodošlicu!

što se kutije tiče nemam ništa drugo za reći osim da je prekrasna. gotovo da ne mogu vjerovati da je to prvi rad... tako uredno i tako elegantno u samom startu! jedva čekam još tvojih radova! smile213
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 18:01
Dobrodošla i od mene. Kutijica ti je uredna, lijepog motiva i jedva čekam da vidim tvoje ostale radove
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.