Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 112> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo,ljepše,najljepše,svaka pohvala.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kiki ma ovo vec prelazi u savrsenstvo.
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mene hvalis a pogledaj svoje prekrasne pisanice, pa moje nisu ni pola tvojih, savrsene su, ja se ipak toliko nisam trudila, one zadnj sam ukrasila sa svime i svacime.
Da dite moje kako rekose dalmosi vrime je za omarati se. S uuu ppppeeeerrrr |
|
![]() |
|
A ja već da ću tužna u krevet,kao niko ih ne primječuje.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kiki-ko divno.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasne pisanice,super za takvu"predoziranost"ali ja si ne mogu pomoći pa te pitam na kojoj ono lijepoj bijeloj podlozi stoje(moja ovisnost o tokarenom namještaju)
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Pisanice 5, ali ono malo bijelo što pije mlijeko 5+ ( a nitko macu nije komentirao šmrc)
|
|
![]() |
|
Mima,to je stalaža još od moje bake,renovirana.Sada u kćerinoj sobi.Gogs, maca je komentirana u starim,izbrisanim postovima.Kćerina je.Kod mene na uskršnjem čuvanju.Pupa,10 mjeseci.Udomljena sa ulice.Potpuno gluha.Mala vražica.Danas prvi put sama u stanu.Toliko je zaigrana da me strah što ću zateći kad dođem s posla. |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasni su ti radovi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Pisanice su predivne, ali ono što se meni posebno svidilo to su male koke i patke na kamenu (ako se ne varam).
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Prekrasne pisanice, vidim da si bila jako produktivna,
a što reći nego da su i pisanice zarazne. hehehehe |
|
![]() |
|
Hvala more.Već sam mislila da će mi ta perad proći neprimjećena.Da,to je kamen iz mog dvorišta sa Silbe.
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma kakvi neprimjećena!!!!
Ja sam ih jučer vidila u Friško, al nisam stigla komentirat, jer sam zbog salveta za razmjenu malo bila predozirana pp-ima Perad na kamenu...ma lipe su sve pisanice, ali dosta sam ih vidjela, al ovo je nešto originalno, upalo mi u oči čim sam vidila i sad sam morala svratit da ostavim pisani trag, i odgovorno tvrdim: ovo je O D L I Č N O !!! ...joj nje - da neprimjećeno...tja!...svašta!!! :)))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jaja na sto načina, sve bolje od boljga... totali favorit su mi ona sa čipkicom i kamenčićima, a zatimona probušena, kao vez starinski napravljena...ova druga me nanekoga već podsjećaju...hahahahah, pa sam ih pomalo sita... hahahahaha
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hahaha.Mnataša,carice od jaja.Nikad niko te neće dostići.Hvala na inspiraciji.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da.Nemoj ih biti sita.Budi ponosna.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |