maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 54> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslina zavidim ti na mjestu gdje se sada nalaziš i zavidim ti na druženju s tvojim prijateljicama maslinama. Pretpostavljam da sada uživaš u rezanju vodopija i oblikovanju maslina u obliku lijevka tj, obrnutg kišoabrana. Vidiš čak i ja nešto malo znam o njima!
![]() Ostavila si nam svoje radove da im se divimo (i pokušamo makar ja , ako ti budeš dozvolila-inače leti pod špinu) i kopiramo tvoja umjetnnička djela. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Evo me,drage moje,nakon ove akcije sa rezidbom više sam Popaj nego Oliva(maslina
![]() ![]() sat izgleda starije od originalno najstarije stvari u staroj kući ![]() ![]() ![]() ...na sreću ,iz daljine se ne vide packe,a uostalom to je od "starosti"...koliko ga je kroz stoljeća muha pokakilo!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne znam što je bolje,predobro,savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat,boca..... savršeno
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kao i uvjek odusevljena sam tvojim radovima.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Neizmjerno se divim tvojim radovima,toliko su prekrasni da nemam riječi.Nije te bilo,pa sam se sada opet i iznova izoduševljavala.Klanjam se!Bila bi presretna kada bi mogla doći do nekih tvojih maslina koje imaš viška,jer mi je zahvaljujući tebi došlo da uredim neke lijepe boce od maslinovog ulja koje imam.Još jednom,sve pohvale ,ljubiteljici maslina.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Zaboravila sam napisati da specijalno izdvajam 13 stranicu i onu divotu od plavog kompleta,za ladanjsku kuću.Prekrasno ,oduševljena sam.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taj prelijepi sat je baš kao da si ga iskopala na nekom tavanu gdje je odavno ležao zaboravljen, obrisala s njega prašinu i gle čuda on još uvijek ide i broji sate i minute.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslina prekrasan stari maslinski sat i krasna bočica, sve u tvom stilu ali tako prekkraaasssnnoooooooo
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Maslino, o Maslino!
Tvoji radovi me jednostavno ostave bez rići koje bi mogla upotrijebiti za opisati koliko ti se divim. Priiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiipoooooooooooooooo!!! ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Drago mi je da si opet tu, falili mi tvoji radovi.
Bočica ti je prekrasna-ma baš neobično (kako da ne) Aj probaj napravit jednu osrednju, ako možeš!:)))) Al kad sam vidila sat...AJMEEEEEEE, PREKRASNOOOO!!!!! Ti si genijalka!!!! I nemoj nam se dugo gubit s foruma, znaš!!!! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
sve sam si mislila da ne komentiram sat ( jer tvoje radove ni ne moram ) tek toliko da ti dam do znanja da sam tu i da te ipak pratim. Boce me više ne mogu iznenaditi jer su sve ljepše od ljepših - ali sat ... nema se za pričati samo uzdisati
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Sat je toliko lijep da su mi oči skoro ispale.
SVe je predobro, motivi, brojke, kompozicija, sv na svome mjestu. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sve drage tete salvete ispisaše najljepše komplimente pa im se i ja pridružujem,svaka čast Maslinko.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ah maslina........dobro nam došla nazad........a sat je pre-predivan
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sat je vanredan nemjerljiv, van svih vremena. Divim ti se !
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...yeaaah, naša kraljica od maslina vratila se i još kako... dobro nam došla natrag
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Maslina sa maslinama u svim varijantama,uvijek lijepo elegantno i decentno.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage , drage cure moje,gode mi i vesele me vaši komentari,nakon mog prvjenca,evo još jedan sat u kompletu sa pladnjem i zbirkom bočica(poklon je već u rukama mladog para)
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |