Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 226> |
Korisnik | |
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš tako niho,što se buniš kad ima i kod tebe cvjetića...polako tek je krenulo....još da prestane ova kiša....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvala novitetima u tvom vrtu! Plug je krasan. Bit će prekrasno kad sve procvate oko njega! Čisti pogodak!
Vidjela sam da si malo presložila i kaktuse! Bravo i za njih!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno je proljeće stiglo u tvoj vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() Vjesnici proljeća se bude postepeno kako sunce grije tako i biljke cvatu evo sve se budi u mom vrtu pa i čuvarkuće.. ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
prekrasni su ti čuvarkuće.i ja ih imam na svakom kutu..samo tako dalje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
bas su super cuvarkuce i ti ih jos bolje prezentiras tako da su prave zvijezde...super,bravo
![]() |
|
![]() |
|
-------- ma nisam ja baš neki njihov ljuubitelj a baš kao što kažeš ima ih u svakome kutu pa hajde da malo ih jadnice pokažem a meni su najljepše u cvatu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
super su čuvarkuće sada sam dobila volju da ih i sama posadim...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho pa ja do sada nisam vidjela ovo bogatstvo čuvarkuča, baš su krasne, čuvaj par za mene
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
zaboliće te stomak bona od tolikog smijeha nedam te niiiiikooooom
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo me napokon i u tvom carstvu Niho, a trebalo mi je skoro dva sata da ga razgledam! Sama nisam baš veliki prijatelj s kaktusima, ali moja ih je pokojna majka obožavala i priznajem, imaju oni nešto posebno u sebi, naročito kad cvatu.
A magnolija ti je prelijepa! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |