Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rose,otok i triša ,hvala što ste došle na moju stranicu.Triša tebe ne mogu pronaći barem ne ovako na brzinu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mima,zivim u Mostaru.pozzzzz.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Ajme mima pa ovo je veličanstveno fenomenalno... nemam riječi kojom bi opisala kako je super...
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Katarina ,hvala ti što si već odvojila vrijeme za posjet mojoj stranici.Htjedoh ti poželjeti dobrodošlicu u tvojoj galeriji ali nešto ne ide kako treba???
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
DA ZNAM NEKAJ NE VALJA MENI DUPLIRA PORUKE TJ ODGOVORE.... AL JOS JEDNOM NAMJESTAJ MI JE SUPERRRRRRRRR
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako mi je dobra ova zeleno - roza kombinacija. Ova salveta možda čak i neugledna je baš fantastično uklopljena i krajnji rezultat mi je super.
|
|
![]() |
|
Karmen,hvala ti što si me posjetila,sada dok imam vremena idem kod tebe,sram me bilo kako nisam još sve stigla ispregledati.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
staklenke su vrlo zanimljiva ideja, aovi pokrivačići, poklopčići su prekrasni...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Staklenke su super za poklone.Fale mi malo neobičnije staklenke(ne možemo više jesti toliko krastavaca,ajvara,pekmeza...Sve sam potrošila.Ja jedva čekam tvoja ogledalca.!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mima super staklenke
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dorina i ja ih jako volim,jako su efektne i prigodne za poklanjanje
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Mima,bile smo skoro prve susjede a nismo se znale,odnosno komunicirale,pa kad sam ja preselila u drugi dio spojio nas dekupaž na jednoj kratkoj radionici.Što ti je život.....
|
|
![]() |
|
esperanza0905 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
predivno!!! lajkam!
|
|
carpe diem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mima krasne teglice........uživam vidjeti kako razradiš sve do zadnjeg detalja......
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Draga Mima! Želim ti sretan i blagoslovljen Uskrs!
Evo konačno sam se vratila i najvljujem nastavak one naše igre. ![]() Svaka ti čast na ideji za *poklopćiče*. Stvarno si originalna. Lijepo i uredno so napravljeni. Od kog materijala su ti krpice. |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kad vidim ove tvoje staklenke ovako pokrivene, ne mogu se načudit kako ti uspjeva ovo radit na platnu-nikad nisam probala, meni je to "špansko selo", al zato tebi ide bez problema! Ko od šale, izgleda! Iako vjerujem da ima tu puno truda i volje.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ooooh, draga Mima, ja danas zaredala po galerijama, pa stigoh ponovo i kod tebe svratiti
![]() ...oni noćni ormarići s maćuhicama su mi fantastični, tak retro, a opet osvježuju prostor, dok je roza-zelena kombinacija zakon... i sama sam oduševljena tom salvetom, a kombinacija i ponovo tvoja savršena scenografija oduzimaju dah... flašice sa slatkišima i neodoljivim poklopčićima su preslatke... ne mogu se prestati diviti savršenstvu kojim sredjuješ platno, to me doista fascinira iznad svega... majstorice
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Kako je dobar osjećaj ne biti "kući",a primati dobronamjerne gošće.Hvala,mare nostrum ,felini još jednoj maredelmare,primadoni primavera i ostalima koje ste se nakratko između velikog izbora zadržale u mojoj galeriji.
|
|
![]() |
|
Nije me bilo jedan dan,a koliko sam gostiju imala baš sam vesela.Kika,ja mislim d.a sami privlačimo osobe uglavnom poput nas samih.Super je da uz ovj naš hobi ide i jedna pozitivna energija i optimizam
![]() Mare-nostrum i Felina,dobro se vratile kući .Nadam se da ste se ugodno provele i odmorile .U f iz pećnice vidim da je gužva,to znači da krećeme u nove pobjede .Baš se veselim ! |
|
![]() |
|
esperanca tako nekako ,kao iz neke meksičke sapunice,može li jednostavnije,hvala što si mi bila u gostima.A,gdje si ti?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |