OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas su na redu grmovi
Neki listaju kurika ![]() buxus ![]() kurika ![]() metrosideros (nadala sam se da će ovo biti cvjetovi, ali ipak su listovi) ![]() brnestra ![]() a neki cvjetaju ne mogu se sjetiti imena ![]() polygala ![]() grevilea ![]() forzicija ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Odlična ideja za kamuflažu vijencima od mahovine!!!! Svaka čast na ideji
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što se tiče mahovine, evo je šesti dan, još je lijepa zelena. Baš me zanima koliko će potrajati.
Kažu moji sinovi da ću sad subotom mijenjati posteljinu s kreveta i mahovinu sa tegli ![]() |
|
![]() |
|
Triša, prošli su motori glavnom cestom, a ja sam odmah ispod nje, tako da sam ih gledala iz dvorišta, baš je bilo puno motora - imaju susret bajkera.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, otočiću, kćer mi je s mužem na Lošinju, pa sam došla vidjeti da nisu možda zalutali u tvoj vrt
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma ti si puna divnih ideja,stvaro prekrasno djeluje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kod tebe uvijek nešto novo, uvijek si puna iznenadjenja i ideja
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Otok, ne vide se tegle, dapače sve je u zelenom - genijalno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Odlično izvedeno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
stvarno šteta ...preljepo je....
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ovo ti je sad predivno, čista petica za ideju |
|
![]() |
|
Kad sam neki dan lutala šumom, naišla sam na mahovinu, odmah sam znala što ću s njom - zamaskirati moje tegle sa sukulentima, pa sada izgledaju ovako
![]() ![]() ![]() ![]() Šteta što neće dugo trajati |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nedođeš malo u tvoj vrt i onda imaš što vidjeti, sve se rascvjetalo i rasplesalo. Sad si i ti klemato ljubac
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pa sad i ja gledam te slike.
Tulipani će biti ovih dana, fritilaria je tek izvirila iz zemlje, ove male lukovice nešto je naraslo, nečega uopće nema, eremurus nisam nigdje primjetila i nemam pojma gdje sam ga posadila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ...a pojedinačno ima i nastavak na 81. strani
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja se ne sjećam te slike
![]() ali jedva čekam da i novi clematisi procvatu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Vidim tod tebe je fino zatoplilo kad se sve rascvjetalo
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ono kaj kod tebe prolazi,kod nas tek dolazi.Baš mi je drago za klematise,u opasnosti si da postaneš kolekcionar!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako ne kad sve ono procvjeta, cijeli forum će procvjetati ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 221222223224225 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |