Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa reportaža o buđeju tvoga vrta, baš sam uživala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
skoro u svakom vrtu vidim Ivicu ,a ja to cupam svake godine ko |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali kaktus - ja sam drijen dobila prije nekoliko tjedana, ne znam kako dugo su ga dijelili..
Rosa - nije benkovački, kamen je iz nekog kamenoloma pri Varaždinu, Ljubeščici..
Lantana, Gioaa - lijepo vas je vidjeti kod mene!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Prošetala i ja vrtom u proljetnom ruhu, lijepo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt je kao iz nekog časopisa!
Travnjak kao u Engleskoj!
![]() Lijepo ste zamislili, puno trave i puno mjesta za cvijeće a da nije ugroženo od kosilice
![]() A kamenjar... e na njemu ti zavidim...
![]() ![]() I svaki put se divim zidu!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
slažem se s bakom !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tu sam i kod tebe malo navratila i nemam rijeći tvoj opis vrijedi nećijeg vrta samo tako zlato moje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe mi je uvijek čarobno...preljepi kameni zid, kamenjar, uredna trava, cvijetni otočići
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi tvoji otočići (bez obzira s koji ih kutova slikaš) meni su jako, jako lijepi!
Sve uredno, trava bogato zelena...............jednostavno prekokrasno!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Baka Bea - hvala ti na identifikaciji mojeg cvijeta!!
Baka - trava je uspjeh od lani - lani smo ju gotovo u potpunosti mijenjali.. MM se baš namučio kopajući, a i mene je dobar dio kopanja zapao..Pa smo ju svakodnevno zalijevali.. I sad je OK.
Anči39 - hvala na pohvali, lijepim mislima i posjeti!
Niho - jako me veseli što si bila tu i brzo, brzo nam se vrati!
Bromelija - radosno i ja posjećujem tvoj vrt, a hvala ti na svakoj posjeti i pohvali!
Bergenija - lijepo te pozdravljam i raduje me što ti se međimurski otočići sviđaju.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tvoje me panorame uvijek oduševe
![]() Proljetno buđenje je u punom gasu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
jedinstven je,prelijep,ne običani pun ljubavi i pažnje !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
ma svaki put kad dođem ja ostanem
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida, jako sam uživala u tvome vrtu.
Sve je tako lijepo i skladno!!!
Ma bravo!!!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja, travica izgleda kao tepih
![]() ovo si se dobro sjetila loniceru po ogradi pustiti, mislim da će to biti baš dobro ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Elegantno i nenametljivo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |