Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 54>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 23:06
Evo, prepisujem od Primavere:
"pravi kraljevski... na sve si mislila, bočice me tvoje oduvijek oduševljavaju, ali ove... ima ih za sve čarobne tekućine u kuhinji, sve je izvanredno osmišljeno i naravno, napravljeno bez ijedne imperfekcije... sat, veliki pladanj, mali za bočice, detalji, raspucavanje, šablone... puno, puno truda, no mislim da je mladi par ostao bez teksta... "

Riječima jedne majstorice komentiram radove druge majstorice.

Ono što ti radiš za mene je čudesno!
Spadam u one koji vole masline kao motiv, obožavam tvoju galeriju ne samo zbog tog motiva već načina na koji ti radiš-stvaraš manja i veća remek-djela!

Neponovljivo!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 23:01
Mila majko, šta je ovo dobro!!!
 Od sada pijem "apaurin" prije nego zavirim u tvoj maslinik. Bravo majstorice!!!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 22:49
...mmm, vidim ovdje se slažu novi izlošci, pa požurih baciti pogled i moram se opet onesvješćivati smile39 smile39 srećom ovaj put od ljepoteeee... kakav komplet, pravi kraljevski... na sve si mislila, bočice me tvoje oduvijek oduševljavaju, ali ove... ima ih za sve čarobne tekućine u kuhinji, sve je izvanredno osmišljeno i naravno, napravljeno bez ijedne imperfekcije... sat, veliki pladanj, mali za bočice, detalji, raspucavanje, šablone... puno, puno truda, no mislim da je mladi par ostao bez teksta... makar se ponavljam, klanjam se majstorstvu i velikom talentu kojeg unosiš u svaki rad Bow%20DownBow%20DownBow%20DownBow%20Down
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 22:48
Bože dragi,koliko sati ima tvoj dan?moj 24 ali tvoj najmanje 48 jer kad inače uspiješ napraviti ove predivne i vrlo zahtjevne,komplicirane radove!prelijepo,moj naklon majstorice!smile64
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 22:36
Drage , drage cure moje,gode mi i vesele me vaši komentari,nakon mog prvjenca,evo još jedan sat u kompletu sa pladnjem i zbirkom bočica(poklon je već u rukama mladog para)

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 00:01
Maslina sa maslinama u svim varijantama,uvijek lijepo elegantno i decentno.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 16:50
...yeaaah, naša kraljica od maslina vratila se i još kako... dobro nam došla natrag Welcome%20Home i hvala ti od srca na ovoj divoti... bočica je, ružno je reći standardno dobra, predobra, ali sat, sat je baš kak veli Felina bezvremenski, iako je to u kontradikciji s njegovom namjenom smile61hmmm, kaj sam zapravo htjela reći??? ...bolje da šutim i divim se tvom majstorstvu You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 19:50
Sat je vanredan nemjerljiv, van svih vremena. Divim ti se !smile93
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 15:06
ah maslina........dobro nam došla nazad........a sat je pre-predivan smile58
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 13:51
Sve drage tete salvete ispisaše najljepše komplimente pa im se i ja pridružujem,svaka čast Maslinko.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 11:05
Sat je toliko lijep da su mi oči skoro ispale.
SVe je predobro, motivi, brojke, kompozicija, sv na svome mjestu.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 10:43
sve sam si mislila da ne komentiram sat ( jer tvoje radove ni ne moram ) tek toliko da ti dam do znanja da sam tu i da te ipak pratim. Boce me više ne mogu iznenaditi jer su sve ljepše od ljepših - ali sat ... nema se za pričati samo uzdisati    
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 00:02
Drago mi je da si opet tu, falili mi tvoji radovi.
Bočica ti je prekrasna-ma baš neobično (kako da ne)
Aj probaj napravit jednu osrednju, ako možeš!:))))

Al kad sam vidila sat...AJMEEEEEEE, PREKRASNOOOO!!!!!

Ti si genijalka!!!!

I nemoj nam se dugo gubit s foruma, znaš!!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 22:23
smile39sat, bocica, s tvojim motivom, svaka cast majstorice smile120
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 18:06
Maslino, o Maslino!

Tvoji radovi me jednostavno ostave bez rići koje bi mogla upotrijebiti za opisati koliko ti se divim. Priiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiipoooooooooooooooo!!!smile55
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 12:51
Maslina prekrasan stari maslinski sat i krasna bočica, sve u tvom stilu ali tako prekkraaasssnnooooooooClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 11:59
Taj prelijepi sat je baš kao da si ga iskopala na nekom tavanu gdje je odavno ležao zaboravljen, obrisala s njega prašinu i gle čuda on još uvijek ide i broji sate i minute.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 11:28
Zaboravila sam napisati da specijalno izdvajam 13 stranicu i onu divotu od plavog kompleta,za  ladanjsku kuću.Prekrasno ,oduševljena sam.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 11:09
Neizmjerno se divim tvojim radovima,toliko su prekrasni da nemam riječi.Nije te bilo,pa sam se sada opet i iznova izoduševljavala.Klanjam se!Bila bi presretna kada bi mogla doći do nekih tvojih maslina koje imaš viška,jer mi je zahvaljujući tebi došlo da uredim neke lijepe boce od maslinovog ulja koje imam.Još jednom,sve pohvale ,ljubiteljici maslina.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 10:23
kao i uvjek odusevljena sam tvojim radovima.smile55
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.