maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 54> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od prvog do trećeg sata i seta i svega, svaki put ostanem paf...
![]() Doslovce je redom jedan bio bolji od prethodnog, ali ovaj je kao treća sreća kad si već rekla da ti je super sjelo raditi ga za poklon da se još "izvježbaš"... I kako ti sjeda taj 2k na sva 3 sata, famozno... ![]() Nego, s obzirom da sam detaljno promatrala smještaj i preklapanje motiva i stapanje tonova, zanima me jesi to sama pisala brojčice akrilnom bojom ili nečim drugim? na ovom zadnjem mi izgleda kao da su rimske brojke i Postira ispisani zelenim markerom?! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je preprekrasan
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I neka te je uvatila ta faza satova, jer su stvarno, kao što je netko rekao, najljepši viđeni-i po mom ukusu...a vidila sam zaista prekrasnih satova i po drugim galerijama...
Ali ovi tvoji s maslinama...ma gledam šta ti to sve staviš...jesu ono uzorci sa salvete oko samih listića i plodova masline..ili kao neke šablonice (ne mislim na ono Postira, već na one "šare" oko i pokraj brojki? Šta ti je to? Satovi su ti pre-pre-prekrasni! Ma fali mi pravih riči za ovo.. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Zaželila sam se malo prošetati po vašim galerijama ali trenutno samo "virnem" u "Friško..." budući osim poklona imam brdo nekih gužvi...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage moje,zahvaljujem se na prekrasnim komplimentima,mene je "strefila" faza satova,danas opet jedan rođendan,također ljubiteljici maslina,a ja to koristim za što više vježbe i skupljanja uzoraka...
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
poklon je ne extra savršen,ma nemam riječi za tu ljepotu......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Blago se mladom paru na onim kompletima,sigurna sam da će im miliji biti boravak u kuhinji.Još jednom
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() koje su fenomenalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
satovi su predivni! neka se nitko ne ljuti ali ovo su definitivno najlipši satovi koje sam vidila. a tek boce, pladnjevi...
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Vau!
Sve jedno bolje od drugoga, mladi par je sigurno preoduševljen poklonom. Klanjam se majstorici i ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,imam kopleskse radi tebe,sve ti je umjetnost i svaki pu se divim kao da je prvi.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Maslina, nije me dugo bilo kod tebe, ali sam zaato duplo oduševljena tvojim radovima.
A sat....sat ti je ooooodličan, baš mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
da mi je par 100 dio tvoga znanja i umijeća, nemam riječi koja divota
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
kratko i jasno SAVRŠENA SI!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
komentar?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bože dragi kakva ljepota od kompleta,a tek znanje tehnike,pomalo ti zavidim,ali u pozitivnom smislu.Prelistala sam stranice,sve mi je super,ali plavo bijeli uradci su fantastični.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |