Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 55> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo prvo je lavanda(morala sam je porezti jer mi nisu lampice stale) drugo je čempres a treće neki borić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ne znam nikako uloviti normalno ova svjetla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Viš još budeš i humanitarka postala a sve zahvaljući tome što nemaš aparat.
![]() |
|
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma nacrtaj ga ti nama
![]() |
|
![]() |
|
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Frida
![]() |
|
![]() |
|
prekrasan je
![]() moj
![]() ![]() Patuljak,hoćeš li nas počastiti slikom svog
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ažurirao patuljak - 28 Prosinac 2007 u 17:25 |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
patuljak evo kako izgleda bor u školi...
![]() još su dodane jaslice naknadno ispod njega... |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() |
|
![]() |
|
Svaka čast svima na ovako lijepim ukrasima...
Već imam osjećaj da ćemo i mi doma iduće godine imati svoje ukrase!!! ![]() Baš me zanima kako izgleda bor od fride u školi, a i od Sue! ![]() Bubice, predivno!!! Ali, ipak kako uroniti sredinu cvijeta u onako malenu staklenku od laka? ![]() Ažurirao patuljak - 27 Prosinac 2007 u 23:20 |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
evo jedna ideja, mada ne mora biti isključivo vezana na novogodišnje ukrase.
Treba vam samo suho cvijeće, lak za nokte... i malo dobre volje.
Najbolje je suho cvijeće /lišće direktno utoćati u lak, tj najbolje bi bilo uroniti ga u samu staklenu kutijicu od laka, jer će tek onda boja biti dovoljno gusta,a također će lak fiksirati suho lišće i travu tako da neće otpadati.
Evo slike, ali buno bolje izgleda u živo...
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Donata
![]() |
|
![]() |
|
pa nisam punoooo,jednu kutiju
![]() ![]() Donata krasne su šalice,i pšenica,naravno
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Koliko ti pšenice sadis!!!
Seljaci ce bunu organizirati protiv tebe, sto im posao oduzimas!!!
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
TeaK baš ti je super kukuruz...
![]() Kod mene je to prije par dana izgledalo ovako... ![]() |
|
![]() |
|
Baš je sladak,Vendela
![]() |
|
![]() |
|
vendela ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 74 |
a samo da dodam da su ideje zaista zanimljive i naravno svaki je rad za sebe lijep
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |