Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 151> |
Korisnik | |
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veeliko hvala mačku, maslačku i fridi na pošiljkama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
lilie stigle su reznice...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
putuju biljke širom lijepe naše
shasha hvala za veeliki paket ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala tanjica na trnu... poseno cu ga paziti...posadeno je odmah...
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala Sisku na biljčicama od srca!
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Zahvaljujem Vokiju na trudu. Nažalost njegovo pismo sa sjemenjem nije stiglo do mene. Zamislite poslano iz Belog Manastira i na toj kratkoj relaciji do Osijeka pismo nestalo. Uf baš sam ljuta "na našu dragu poštansku službu".
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
macak najljepša hvala
![]() TatjanaB. tebi hvala za prepredivnu zdjelicu ![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
draga kamilice, puuuno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana - paket je divan i predivan!!! Sve je zasađeno, a kamen je našao počasno mjesto u mojem kamenjaru!!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
maslačkice veliko hvala na cvetekima! došli su živi i čitavi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
luna, moji javili da je stiglo...jedva čekam da sutra dođem doma!!!!
hvala i pusa!!!! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
luna, stigle cvijećke
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Mačak stigla majčina dušica odma je zasađena i po kiši da se zna...PUSA neću hvaliti
|
|
![]() |
|
meni je stigao paket ...
![]() Lantana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
danas ujutro...8 satia već dolazi poštar......kojeg li iznenađenja....lora stiglo je
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Primorka, bilo mi je drago da sam mogla poslati nešto zauzvrat...hvala i tebi...
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Hoya alstroemerie su već posađene. Hvala ti puno!
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Frida hvala na prekrasnom paketu!
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
samo ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Maslačak, stigao
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |