DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 86> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mislim da si joj pogodila poklon 100%-neće ga ispuštat iz ruku.
Znaš kako su se prije dame češljale-100 poteza četkom....eeeee, mislim da će ona to ponovo uvest:))) ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja je to sretnica što će dobiti ovakav komplet, presladak je
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
preslatko je,bit će oduševljena sigurna sam!sviđa se i nama starima a kako onda neće njoj,motivi su savršeni,predivno!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
jao
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
curice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...vaza je možda, samo možda loše poslikana, ali je izuzetno lijepa, a maltezerić presladak do bola
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ti oko papira ne mogu pomoći, al mi se sviđa ova kutija koja je felinu podsjetila na "Prohujalo s vihorom"
..i meni je tako neke asocijacije i osjećaje izvukla na površinu ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija je za mene nesto potpuno novo i jako lijepo.cestitke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kakva lijepa kombinacija strašno mi se dopada,svaka čast Anđelka.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
p,rekrasno je ,ovu čipku prvi put vidim,možda će tko iz Zagreba više znati,ovdje toga nema ali ja znam da neke stvati nisam smjela prelaziti lakom pa sam to rješavala s aqua klakrom(marabu).ovo je prelijepo!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vratila se anđelka
![]() ![]() ![]() vaza možda je a možda i nije loše poslikana ali je jako lijepa.......i 2k odličan........za problema s čipkom ne znam,nisa imala čast raditi s tim ali netko će već nešto znati..
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka ne stignem te stalno pratiti, ali zato kada dođem uvijek se oduševim tvojim radovima.
Zaista radiš prekrasne radove, svaki je ljepši od drugog!!!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Anđelće ova kutija ti je super, čipka izvanredna, takvo što ja mogu samo sanjati
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutiaj je tako nježna i romantična, podsjeća me na moj omiljeni film "prohujalo s vihorom" .Drago mi je da si se usudila raditi s ovim papirom , jer mi je papir predivan. Na tvojem mjestu ja bih nazvala vlasnicu NB Nataliju. Imaš na njihovim stranicama njen broj mob. Vrlo je ljubazna i voli u detalje objasniti. Papiri su novi , ali dosta skupi, pa ne znam da li je ko radio s njima. PS Tigrastu naranđastu mačkicu ću najvjerojatnije dobiti za kojih mjesec dana. Imam neke grozne printere koji mi rade crtice,,pokušat ću pronaći neku salveticu.
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ovisi da li tražiš "pravu živu" ili samo na slici! Na internetu imaš slikica maca kakvih god želiš! I ovo je slika s interneta
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Slažem se do jedne riječi s Slavicom.
![]() Razmišljam o sličnom poklonu, ali ne znam gdje da nabavim naranđastu tigrastu macu?!? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |