Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 226> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo šta se sad trenutno nalazi u mome cvijetnjaku i prezadovoljna sam kad je već i kod mene napokon počelo da se popunjava rani biljki ali za sad ću samo pokazati ove jer nisam od volje više
![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
I ovaj šeboj mi je baš jako interesantan jer su se boje izmiješale i predivan mi je---i uživam da ga posmatram
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
----------- Evo i mini Irisi koji se po prvi put nalaze u mome vrtu-----
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
- I biljke koje sam uzimala umijesto palergonija jer sam odlućila staviti sasvim nešto novo---malo neke kombinacije da pravim
![]() ![]() -i za sad toliko još sam danas uzela razni .ali nisam ok pa prvom prilikom kad se sve sredi onda Vam pokažem a do tada cure lijep pozdrav od mene |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Draga niho,drago mi je da si se trgnula i znam da ti je od velike pomoci TM,i vidim da cvjetna terapija djeluje(meni uvjek pomaze)
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hej ljepoto ovo bi tvoje cvijeće svakom dalo snage za život, predivno je. Šeboj obožavam u svim bojama, a mini irisi su baš slatki, iako se to na slici ne vidi -'mislim to da su mini. ovo zadnje su verbene-mislim lijepo će se uklopiti umjesto pelargonija, iako ih meni svake godine uništi pepelnica.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Pa kako me utiješi pa šta da radim da ih ne uništi ništa---------- joj toliko muke oko izbora .moral mi je spao totale a još ga i ti s svojom pepelnicom dokrajći -
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Niho moja nisam bila već dugo kod tebe nešto me zeza kompić očito traži novi.....Vidim da imaš nekih problema ne moj se predati i pasti u depresiju jer to je najgore što se može desiti,znam iz vlastitog iskustva,izađi van na sunce među svoje prelijepe biljke i misli pozitivno.Budi kao tvoji kaktusi,pruži bodlje i ukloni sve ružno oko sebe,a onda propupaj i procvjetaj....Znaj da smo svi uz tebe i da te volimo!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
--------- ma hvala ti najljepša -ali stvarno ove godine sam baš odlućila da dosta promijenim cvijeća ------neznam zašto ali malo mi povrati ovako nešto raspoloženje -ali ok .ja iz ove kože ne mogu dalje .-------pokušavam sve da dam od sebe da sam vesela i sretna - ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Svoje lijepo cvijeće si još dodatno ukrasila pa je još ljepše. A onaj šatirani šeboj je zaista poseban.
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti najljepša.ali evo pokušavam da svoje to nekako raspoloženje popravim-bar sa tim ---a još sam danas gadosta sadila ali vidim mozak se samo na 1 stranu skoncentriso pa nekako mi nije ni do čega -
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Ne plači,bit če sve u redu.Uživaj u svojem cviječu i ne odustaj od njega jer te ono treba da ga maziš i njeguješ.
Primi veliki pozdrav ![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Niho draga pa kod tebe se sve liepo rascvjetalo, samo se ti bavi cvijećem ono daje pozitivnu energiju i otklanja loše misli...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hehe moj naklon draga ..i drugi put sam na usluzi...no dobro nemoj više mi s tim crnim mislima znaš da sam ja povodljiva..molim samo svijetle misli,samo svijetle misli
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Niho, samo misli boje cvijeća u tvojem krasnom vrtu.Prelijepo ti je cvijeće ovoga proljeća, prelijepo draga.
![]() |
||
![]() |
||
|
ma hvala ti Draga moja ti si moj veliki moralista -hvala ti-za sve do sad što si ućinila .a cvijeće fala bogu napokon krenulo
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |