Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 767778 |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si nam se vratila. Još mi je draže da si ponovo otvorila temu svog vrta, s tako lijepim fotkama.
Veseli me da sam te potakla na tako uspješno uređenje tvog ružičnjaka. ![]() Tvoje prelijepe ruže stablašice će zasjati u svom punom sjaju taman kad tulipani posustanu. No, nemaš ti samo tulipane u toj gredici! ![]() Iako su tulipani i ostale lukovičaste proletnice ovih dana zvijezde tvog vrta, helleborusi, trave i heuchere izgledaju sjajno! Sad ja još čekam fotke hostinjaka, čim se hoste ''odmotaju'' ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() I dobro došla!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Dobro nam dosla natrak ,vrt lijep ko i inace |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kad si to sve stvorila
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() Vrtek ti je prekrasan - pravi bujni, svježi, cvjetni, proljetni ugođaj. |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Puno si toga promijenila, jako je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sjećate se počelo je s ovim:
![]() A onda je bilo puno lijepih riječi za sve učinjeno u ovih pet godina i ovako to izgleda danas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perla ovo izgleda samo tako radi tebe, sjećaš se dok si pitala "Pa zar u ružičnjaku nećeš imati nešto, pa barem lukovice?". Hvala za to pitanje, djelovalo je vrlo poticajno, a danas ružičnjak izgleda prekrasno.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 767778 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |